VOLONTERKA BRIZNULA U PLAČ ZBOG NOLETA! Ovo je razlog emotivne reakcije (VIDEO)


IZVOR: Republika - 04.08.2024 | 22:24


Novak pokazao kakav je čovek.

Foto: www.profimedia.rs
VOLONTERKA BRIZNULA U PLAČ ZBOG NOLETA! Ovo je razlog emotivne reakcije (VIDEO)

Nakon što je Novak Đoković osvojio zlatnu medalju na Olimpijskim igrama, dogodio se jedan neverovatan detalj na hodnicima terena "Filip Šatrije". Đoković je pokazao svoje veliko srce i odlučio da usreći jednu od volonterki koja je radila tokom finala. Ona je dobila potpisanu majicu koju je Novak nosio tokom osvajanja finala, a zatim je usledio i zajednički foto-momenat. Ali to nije bio kraj njegovih gestova. Nole je odlučio da obraduje i svoje vernu navijače tako što im je poklonio reket zajedno sa potpisanim lopticama. Reakcija navijača nije izostala - suze radosnice su krenule, ali Đoković je ponovo bio tu da ih uteši i pozove da se ponovo okupe.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eurosport (@eurosport)

 


Novak Đoković je još jednom pokazao da je ne samo vrhunski sportista, već i veliki čovek. Njegova pažnja prema volonterima i navijačima nije prošla neprimećeno, a gestovi koje je pokazao nakon osvajanja zlatne medalje na Olimpijskim igrama ostaće upamćeni kao primer pravog sportskog duha i velikodušnosti.

Nakon što je poklonio reket i loptice svojim navijačima, Đoković je imao priliku da vidi koliko je njegov gest značio ljudima. Suze radosnice i zagrljaji bili su deo emotivnih trenutaka koji su pratili ovaj gest, pokazujući koliko je Novak voljen i poštovan među svojim pristalicama.

Nakon osvajanja zlatne medalje, Novak Đoković je izrazio svoju zahvalnost prema volonterima i navijačima na nezaboravni način. Njegova radost zbog osvojenog zlata podeljena je sa svima prisutnima, čime je još jednom pokazao svoju skromnost i pristupačnost uprkos velikom uspehu.

 

 

BONUS VIDEO