GOSPODIN ĐOKOVIĆ POSLAO PORUKU ALKARAZU USRED SLAVLJA! Do sledećeg viđenja, AMIGO!


IZVOR: Republika/ O.J. - 05.08.2024 | 14:13


Prosto - ljudska veličina.

Foto: www.profimedia.rs
GOSPODIN ĐOKOVIĆ POSLAO PORUKU ALKARAZU USRED SLAVLJA! Do sledećeg viđenja, AMIGO!

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković ostvario je još jedan istorijski uspeh osvajanjem olimpijskog zlata pobedom nad Karlosom Alkarazom sa 2:0 u setovima. Ovom pobedom Đoković je kompletirao sve moguće bitne titule, čime je naterao i one najtvrđe hejtere da priznaju da je GOAT. Najbolji igrač u istoriji belog sporta je posle neverovatnog finala bio bolji od Španca, pa je usledila emotivna proslava na tribinama, ali i u Olimpijskom selu, među "svojima". Ona se ubrzo preselila i u restoran u kom se ekipa malo promenila, a i alkohol je ušao u celu priču.

Ipak, dan kasnije Novak ne zaboravlja da gospodski čestita Alkarazu uprkos burnoj noći i jutru koji su iza njega.

Još jedno epsko finale, moj prijatelju! El klasiko! Čestitam tebi i tvom timu na odličnim Olimpijskim igrama. Uzevši u obzir tvoje godine i energiju, verovatno imaš još 20 nastupa na Igrama ispred sebe. Tvoje zlato će doći! Do sledećeg viđenja, prijatelju - napisao je Novak.

Tako je srpski teniser još jednom pokazao da je, osim što je najveći sportista u istoriji, i jedan od najboljih ljudi u toj sferi. Ponosni smo što možemo da kažemo da delimo zemlju, jezik i tradiciju s njim.

Podsetimo, prema našim saznanjima, veći deo naših sportista će se 12. avgusta vratiti u Beograd, a što se tiče Novaka Đokovića, on će napustiti Pariz ranije, ali se neće uputiti u našu zemlju. Naime, osvajač olimpijskog zlata će iz Francuske otići direktno u Crnu Goru i to najverovatnije sutra, dok bi u prestonicu trebalo da stigne dan ili dva uoči dočeka na balkonu, koji je 13. avgusta.

BONUS VIDEO