SRPSKA SE RADUJE ZLATNIM "DELFINIMA"! Pogledajte LUDILO na ulicama Banjaluke! Sve PRŠTI od SLAVLJA! (VIDEO)


IZVOR: Republika/B.S. - 11.08.2024 | 17:52


Osvojeno treće uzastopno odličje na Olimpijskim igrama.

Foto: Republika.rs
SRPSKA SE RADUJE ZLATNIM "DELFINIMA"! Pogledajte LUDILO na ulicama Banjaluke! Sve PRŠTI od SLAVLJA! (VIDEO)

Blistavom igrom i sigurnom pobedom nad Hrvatskom rezultatom 13:11, vaterpolo reprezentacija Srbije osvojila je treću uzastopnu zlatnu medalju na Olimpijskim igrama!

Posle Rio de Žaneira i Tokija, srpski "delfini" su pokorili i Pariz, a da pritom nikad lakše nisu savladali nekog protivnika u borbi za najsjajnije odličje.

Vodili su izabranici Uroša Stevanovića, tokom celog meča i nijednog trenutka nisu dozvolili "barakudama" da ih rezultatski ugroze, pa je na kraju usledilo neviđeno slavlje na ulicama Beograda i cele Srbije.

Nije se međutim, slavilo zlato samo u našoj državi, već i u bratskoj Republici Srpskoj! Preciznije, čim je označen kraj utakmice, hiljade građana Banjaluke izašli su na ulice i sa srpskim zastavama i u kolima svirajući na sirenama bučno proslavili ogroman trijumf u Parizu. "Republika" je zahvaljujući našem čitaocu Aleksi Marčeti došla do ekskluzivnih snimaka, koje možete da vidite u ovom prilogu:

To samo pokazuje veliku ljubav koja veže Srbiju i Republiku Srpsku, odnosno, da se svaki sportski i bilo koji drugi uspeh, zdušno proslavlja i sa druge strane Drine.

Nema sumnje da će slika sa ulica Banjaluke ekspresno obići društvene mreže, a srpskim vaterpolistima, kao i Novaku Đokoviću, Zorani Arunović, Damiru Mikecu, Aleksandri Perišić i Pešićevim košarkašima tek sledi svečani doček ispred Skupštine, na legendarnom Balkonu.

BONUS VIDEO