DOBILI SMO NAJLUĐU PROSLAVU ZLATA VATERPOLISTA! Srbin vozi motor STOJEĆI na njemu, niko ne upravlja VOZILOM! (VIDEO)


IZVOR: Republika/B.S. - 11.08.2024 | 23:27


Malo ko bi se usudio na ovakav podvig.

Foto: Republika.rs
DOBILI SMO NAJLUĐU PROSLAVU ZLATA VATERPOLISTA! Srbin vozi motor STOJEĆI na njemu, niko ne upravlja VOZILOM! (VIDEO)

Vateroplo reprezentacija Srbije osvojila je zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu, donevši našoj državi treće najsjajnije odličje na najvećoj planetarnoj smotri.

"Delfini" su u finalu bili bolji od hrvatske selekcije rezultatom 13:11 i postavili rekord osvojivši treće uzastopno zlato na OI, posle Rija i Tokija!

Slavilo se na ulicama Beograda, širom Srbije, ali i u Republici Srpskoj. Već smo pisali da je Banjaluka "gorela" zbog uspeha Stevanovićevih izabranika, a ništa manje nije bilo ludo i u Gradišci!

Snimak do kojeg je došla "Republika" pokazuje čoveka koji je "prešao igricu", kada se radi o proslavi uspeha srpskog sporta!

Naime, evropski i svetski šampion u stantu Nemanja Mihajlović je izveo neverovatnu akrobaciju, on je vozio motor stojeći na njemu, u rukama je držao zastavu Republike Srbije i mahao njome, a da volanom niko nije upravljao!

Čak je uspeo da prođe i kroz crveno svetlo, međutim, to mu nije smetalo da nastavi da vozi bez greške, iako nije držao volan u rukama!

Njegov poduhvat ubrzo je usijao "društvene mreže", pa je za nepunih 10 minuta prikupio preko 6.000 lajkova oduševljenih fanova!

Svega smo se nagledali kada je reč o slavlju, ali ovo je definitivno pobednik proslave zlatne medalje naših vaterpolista.

Srbija je takmičenje u Parizu završila sa tri zlata, uz "delfine" osvojili su ga Novak Đoković, Zorana Arunović i Damir Mikec u paru, jedno srebro je donela Aleksandra Perišić u tekvondu, a bronzu Pešićevi "orlovi" u košarci.

BONUS VIDEO