SRBIN POSETIO LUKSUZNU DOLČE GABANA PLAŽU: Zaboleće vas glava od ovih cena!


IZVOR: Republika/ T. J. - 07.07.2024 | 10:17


Ležaljke 250€, a ko ne vrati peškir kazna 800€, navodi Srbin

Foto: Printscreen/TikTok/privatedeki
SRBIN POSETIO LUKSUZNU DOLČE GABANA PLAŽU: Zaboleće vas glava od ovih cena!

Tiktoker Dejan Mladenović nedavno je posetio jedno od najekskluzivnijih letovališta u Italiji - Portofino. Ovo malo ribarsko selo na italijanskoj rivijeri poznato je po svojoj luksuznoj atmosferi, prelepim plažama i elitnim restoranima.

Međutim, ono što je posebno privuklo pažnju Dejana Mladenovića bila je Dolče Gabana plaža, koju je odlučio da podeli sa svojim pratiocima na Tiktoku.

- Danas vas vodim na Dolče Gabana plažu. Ovde se ne dolazi kako bi se samo kupali, već kako bi doživeli istinski raskoš i eleganciju čak i na plaži - naveo je ovaj mladić u svom video-snimku.

 

 

Na ovoj ekskluzivnoj plaži, Dejan je otkrio da se cene ležaljki i peškira kreću na nivou koji bi mogao da zavrti svakome u glavi. Cena ležaljki je toliko visoka da bi neoprezni posetioci mogli biti šokirani - a ako se peškiri ne vrate, to može rezultovati neverovatnom kaznom od čak 800 evra. Ovo je samo jedan od primera koliko luksuzno letovalište Portofino može biti.

- Sastoji se od bara, restorana, Dolče prodavnice i dela na plaži. Cena Dolče Gabana ležaljki varira, kreće se od 250 evra pa nadalje i za to dobijate peškire na korišćenje koji, ako ne vratite, naplaćuje vam 800 evra sa kartice po peškiru - objasnio je ovaj Tiktoker.

Na kraju, Dejan je podelio da je doživeo i malo sreće u nesreći - dočekala ga je kiša, ali je to značilo da nije bilo gužve na plaži. Ovo je pružilo priliku da uživa u lepoti mesta bez prevelike gužve i buke koja obično prati ovakva luksuzna letovališta.

- Mi smo ovde bili dva dana i stvarno smo uživali u vrhunskoj eleganciji, usluzi koja apsolutno nadmašuje sva očekivanja - dodao je on.

BONUS VIDEO