TURISTA PRONAĐEN MRTAV U HOSTELU: Samo dan ranije preklinjao da mu dozvole da PROMENI SOBU (VIDEO)


IZVOR: Republika - 02.10.2024 | 02:01


Dan ranije se požalio prijateljima da se oseća loše

Foto: pixabay.com
TURISTA PRONAĐEN MRTAV U HOSTELU: Samo dan ranije preklinjao da mu dozvole da PROMENI SOBU (VIDEO)

Tridesetdvogodišnji Britanac pronađen je mrtav u hostelu u Baliju, nakon što je noć pre nego što je preminuo molio osoblje da mu dozvole da promeni sobu, prenosi britanski Metro.

Nesrećni turista se dan ranije požalio prijateljima da se oseća loše, pre nego što se povukao u svoju sobu u hostelu smeštenom u oblasti Badung, Indonezija.

Iako je prethodno molio osoblje da promeni sobu, dogovoreno je da to učini ujutru. Međutim, kada se nije pojavio do podneva, osoblje hostela postalo je sumnjičavo.

Sobarica je ušla u sobu oko 12:30 časova u petak i otkrila telo turiste, nakon čega je odmah obavestila osoblje i pozvala policiju.

- Sobarica je pokušala da očisti sobu jer je preminuli prethodnog dana tražio da se preseli u drugu sobu, na njegovu ličnu molbu - izjavila je portparolka policije.

- Kucala je nekoliko puta na vrata sobe, ali nije bilo odgovora. Sumnjajući da se desilo nešto loše, pokušala je da pomeri zavesu i ostala u šoku kada je ugledala telo kako leži licem ka podu.

Do sada nisu otkriveni dodatni detalji o preminulom, ali se veruje da je reč o britanskom turisti koji je bio na odmoru u Indoneziji sa grupom prijatelja.

Zvaničnici su potvrdili da na telu nisu pronađeni tragovi nasilja, a obdukcija je u toku kako bi se utvrdio uzrok smrti.

Bonus video: