ANĐELA NA KRITU ODBILA DA PLATI VEČERU: Ljutito napustila restoran, a onda je zbog reakcije šefa restorana POČELA DA PLAČE!


IZVOR: Republika - 09.09.2023 | 12:24


Priča je otišla mnogo daleko. Žena nije mogla da veruje da će jedan njen gest podići toliko prašine

Foto: pixabay.com
ANĐELA NA KRITU ODBILA DA PLATI VEČERU: Ljutito napustila restoran, a onda je zbog reakcije šefa restorana POČELA DA PLAČE!

Da su znali koliko će priča imati veliki odjek da će je pola Evrope prenositi, Britanci Anđela i Ian Meki iz Liverpula sigurno ne bi uradili ono što jesu tokom nedavnog letovanja na Kritu.

Anđela i Ian su navodno pobegli iz tri restorana na Kritu ne želeći da plate večeru. Te informacije procurele su u javnost posle njihove kritike jednog restorana na TripAdvisoru.

Grčki ugostitelji su se, kako Anđela tvrdi, očito udružili u želji da im se osvete i napisali su nešto za šta je pitanje da li je istina – da su par koji uvek beži iz restorana pre plaćanja računa.

“Ne znam kako drugačije da protumačim to što se sada priča za nas. Ono što smo doživeli i uradili na Kritu, potpuno se razlikuje od njihovih laži”, napisala je Anđela na TripAdvisoru.

Šta se ovde dogodilo?

Anđela i Ian poslednjih 35 godina istražuju Krit i druga grčka ostrva, ali pre nekoliko nedelja nisu imali dobra iskustva s njihovom kuhinjom.

Foto: Facebook/AngelaMcKie

Ian i Anđela Meki

 

Boraveći u malom mestu Kutulufari večerali su u taverni Pitari kada im je konobar doneo, kako tvrde, jako loše spremljeno pileće meso i još lošiji krompir.

- Nismo od onih koji se žale po restoranima, ali sada nam je obrok zaista bio loše spremljen. Suprug je pozvao konobaricu i rekao joj je da mi ta dva jela nećemo jesti i da nam donese ako je moguće bolje spremljeno meso sa krompirom. Tada je nastao pakao - kaže Anđela (54).

Videvši da ih konobarica ignoriše, oni su posle dva-tri zalogaja ostavili jelo na stolu, ustali su i otišli.

- Na parkingu restorana sustigao nas je menadžer koga smo i tražili ali unutra nije hteo da nam priđe. Rekao nam je da moramo da platimo, a ja sam mu odgovorila da mi ne pada na pamet da to uradim. Potom mi je rekao da će, u slučaju da ne platimo, zvati policiju i noć ćemo provesti u zatvoru. Bio je jako ljut, vikao je. Suprugu je pozlilo, a ja sam počela da plačem. Vratili smo se i popili piće koje nam je ostalo i platili smo sve 52 evra - kaže Anđela.

Nakon što su se žalili na ovaj restoran na TripAdvisoru javili su se ugostitelji iz dva komšijska restorana verovatno izmislivši priču da su pobegli iz njihovih objekata.

- To ne može da bude istina jer smo u tom selu bili samo jedno popodne i veče. Po njihovoj priči ispada da smo imali tri večere tokom četiri sata boravka. Ma, dajte, molim vas - napisala je Anđela, prenosi Daily mail.

Ona je dodala da su Grci ispali nefer prema njima budući da obožavaju tu zemlju i smatraju da su svi ljudi divni.

- Sad nam Grci redom poručuju da se ne vraćamo kod njih. Šta je trebalo, da jedemo loše spremljenu hranu i otrujemo se možda - zaključila je Anđela.