TRI PRAVILA ZA PUN NOVČANIK! Svi prave grešku u ovim stvarima


IZVOR: Republika - 19.06.2024 | 04:00


Značajni uticaji

Foto: Shutterstock
TRI PRAVILA ZA PUN NOVČANIK! Svi prave grešku u ovim stvarima

Feng šui nudi korisne savete za uređenje novčanika radi privlačenja pozitivne finansijske energije. Evo na šta treba obratiti pažnju kako biste optimizovali svoj novčanik prema principima feng šuija.

Boja: Srećna boja za 2024. godinu prema feng šuiju je zelena, koja simbolizuje rast i vitalnost. Zelena boja se preporučuje jer može pomoći u privlačenju novca i prilika tokom godine. Ako vam zelena nije omiljena boja, možete odabrati novčanik sa zelenim detaljima ili postavom koji će dodati tu energiju.

Oblik i materijal: Oblik novčanika ima značajan uticaj na feng šui svojstva i finansijsku stabilnost. Idealno je da novčanik bude ravan i jednostavan, jer to omogućava da novac bude složen bez preklapanja. To se smatra dobrim protokom energije, što je ključno za privlačenje prosperiteta. Materijal novčanika takođe igra ulogu; koža se preporučuje zbog svoje izdržljivosti i pozitivnih energetskih svojstava.

Organizacija: Čistoća i organizacija su ključne komponente feng šui principa. Oslobodite novčanik od nepotrebnih predmeta poput starih računa, priznanica i papirića koji mogu blokirati energiju i usporiti finansijski napredak. Redovno čistite novčanik jednom nedeljno i organizujte novac i kartice na odgovarajuća mesta. Kovanice i papirni novac treba držati odvojeno, a kartice stavljati u posebne džepiće kako bi se održao red i organizacija.

Uz ove smernice, vaš novčanik može postati efikasan alat za privlačenje pozitivne finansijske energije prema principima feng šuija, što može doprineti vašem opštem blagostanju i uspehu u svakodnevnim finansijskim aktivnostima.

BONUS VIDEO: