UFC SPREMI SE, VRAĆA SE ZVER IZ SRBIJE! Povreda je PROŠLOST, Duško opet u oktagonu!


IZVOR: Republika/ O.J. - 22.08.2024 | 09:59


Ovaj duel će ispratiti ceo MMA svet!

Foto: Starsport
UFC SPREMI SE, VRAĆA SE ZVER IZ SRBIJE! Povreda je PROŠLOST, Duško opet u oktagonu!

Srpski MMA borac Duško Todorović, poznat po svojim dinamičnim nastupima u UFC, konačno se vraća u oktagon nakon ozbiljne povrede kolena koja ga je primorala na zahtevnu pauzu.

Todorović će 9. novembra 2024. godine u Las Vegasu ukrstiti rukavice sa Mansurom Abdul-Malikom, u meču koji se već sada smatra jednim od najiščekivanijih na UFC Fight Night događaju.

Duško Todorović je svoju borilačku karijeru započeo kao jedan od najperspektivnijih boraca na Balkanu, a nakon impresivnog nastupa na Dana White’s Contender Series (DWCS) 2019. godine, obezbedio je svoje mesto u UFC. Iako je do sada ostvario rezultat od 3-4 unutar oktagona, njegova karijera je doživela zastoj zbog teške povrede, koja ga je udaljila sa scene. Sada, potpuno oporavljen i sa novim žarom, Todorović je spreman da se vrati na put pobeda.

Foto: instagram.com/printscreen

Duško Todorović bije

Njegov protivnik, Mansur Abdul-Malik, dolazi u ovaj meč sa besprekornim skorom od 6-0. Ovaj 26-godišnji borac nedavno je osigurao svoj UFC ugovor pobedom na DWCS-u, zahvaljujući impresivnom TKO trijumfu nad Vesom Šulcom.

Meč između Todorovića i Abdul-Malika biće deo UFC Fight Night događaja u "UFC Apex" u Las Vegasu, koji se očekuje da privuče veliku pažnju MMA fanova širom sveta.

Za Todorovića, ovaj meč nije samo povratak u oktagon, već i prilika da ponovo dokaže svoju vrednost i započne novi pohod ka vrhu srednje kategorije.

Srećno šampione!

BONUS VIDEO