AKO NE RIZIKUJEŠ, NEĆEŠ PITI ŠAMPANJAC! Mekgregor nikad luđi, kladio se u 1.000.000 dolara - Pogodio rezultat i zaradio OGROMAN NOVAC! (FOTO)


IZVOR: Republika - 08.10.2024 | 08:46


Spektakl na UFC-u

Foto: Tanjug/AP
AKO NE RIZIKUJEŠ, NEĆEŠ PITI ŠAMPANJAC! Mekgregor nikad luđi, kladio se u 1.000.000 dolara - Pogodio rezultat i zaradio OGROMAN NOVAC! (FOTO)

Nekadašnji UFC šampion Konor Mekgregor ne prestaje da izaziva pažnju javnosti, ovoga puta svojim hrabrim ulogom na kladionici. Naime, Mekgregor je uplatio neverovatnih 1.000.000 dolara na ishod borbe između Aleksa Pereire i Halila Rauntrija na UFC spektaklu 307. Ovaj potez definitivno je izazvao brojne reakcije i komentare ljubitelja borilačkih veština i kladioničara širom sveta.

Mekgregor je svoj dobitak podelio na društvenim mrežama, uz komentar koji je izazvao pažnju javnosti. Naime, Irac je pogodio ishod borbe i zaradio 200.000 dolara, s obzirom da je kvota za njegov ulog bila 1.20.

- Ako ne rizikuješ, nećeš piti šampanjac - napisao je Konor. Ovakav stav definitivno odražava Mekgregorovu hrabrost i spremnost da se upusti u velike uloge kako bi ostvario značajan dobitak.

Pored Mekgregorovog dobitka, vredno je pomenuti i sam ishod borbe između Aleksa Pereire i Halila Rauntrija. Pereira je uspeo da zadrži titulu u poluteškoj kategoriji pobedivši Rauntrija serijom udaraca u četvrtoj rundi, što je primoralo sudiju da prekine borbu. Ova borba definitivno je bila uzbudljiva za ljubitelje UFC-a, a pobeda Pereire dodatno je upotpunila Mekgregorovu kladioničarsku avanturu.

Kao i uvek, Konor Mekgregor uspeva da izazove pažnju javnosti svojim hrabrim potezima i kontroverznim izjavama, te ostaje da vidimo kakve će nove poduhvate prirediti u budućnosti.

BONUS VIDEO