VUČIČ UVEK DONOSI SREĆU ''ORLOVIMA'': Evo gde je sve Srbija ostvarila uspeh nakon ispraćaja predsednika Srbije!


IZVOR: Republika - 11.06.2024 | 18:00


Nadamo se da će i ovog puta biti isto.

Foto: Starsport
VUČIČ UVEK DONOSI SREĆU ''ORLOVIMA'': Evo gde je sve Srbija ostvarila uspeh nakon ispraćaja predsednika Srbije!

Izabranici Dragana Stojkovića su se nakon 24 godine našli na Evropskom prvenstvu, što je izazvalo veliko zadovoljstvo nacije. Naš nacionalni tim će u grupi odmeriti snage sa Engleskom, Danskom i Slovenijom. Prvi meč ''orlovi' ' igraju protiv Enlgeza 16. juna od 21.00 čas u Gelzenkirhenu na Ventlis areni. Ostala dva susreta igraće u Minhenu na Alijanc Areni, 20. juna od 15.00 časova sa Slovencija, dok će pet dana kasnije od 21.00 čas odmeriti snage sa Danskom.

''Orlovi'' su odleteli za Nemačku, a u avionu im je sreću poželeo i predsednik Srbije, Aleksandar Vučić. Poslednji put kada je predsednik Srbije ispratio Tadića i drugove, bilo je pred put u Lisabon na odlučujući meč za plasman Orlova na Prvenstvo sveta u Kataru. Znamo svi kako se taj meč završio, Srbija je slavila golom Aleksandra Mitrovića u poslednjim trenucima meča. 

Foto: FSS

Vučić sa reprezentativcima

Takođe, ovo nije jedini put da se Vučić doneo sreću reprezentaciji Srbije. Bio je i u Leskovcu kada se četa Dragana Stojkovića Piksija plasirala na Evropsko prvenstvo nakon 24 godine čekanja. Prvi čovek države je poznat po tome što je veliki patriota i uvek pomaže sportskim ekipama, a pogotovu nacionalnom timu. To govori i činjenica da je insfrastruktrura dosta bolja, ali i izgradnja nacionalnog stadiona, što će biti od velike koristi za sve. Nadamo se da će i ovog puta Vučić doneti sreću Srbiji i da će naša selekcija proći grupnu fazu i biti pozitivno iznenađnje turnira. Kada je mogla jedna Grčka 2004. godine, možemo i mi.

BONUS VIDEO