FANTASTIČAN GEST PIKSIJA! Selektor "orlova" pokazao VELIKO SRCE!


IZVOR: Republika/D.O. - 14.06.2024 | 17:41


Šef stručnog štaba srpske reprezentacije pomagao mlađim kolegama.

Foto: www.profimedia.rs
FANTASTIČAN GEST PIKSIJA! Selektor "orlova" pokazao VELIKO SRCE!

Selektor reprezentacije Srbije, Dragan Stojković Piksi, pokazao je svoju veliku podršku trenerima mlađih selekcija "orlova", tako što je odlučio da boravi sa njima u Nemačkoj.

Ovom gestu pridružili su se i Ljubinko Drulović, Radovan Krivokapić, Aleksandar Luković i Jovan Damjanović, čineći tako jedinstvenu ekipu koja će zajedno raditi na unapređenju fudbalskog talenta u Srbiji.

Ta odluka je došla kao rezultat predloga i zahteva selektora Piksija i direktora "A" reprezentacije, Stevana Stojanovića, pokazujući tako jedinstvo i podršku među svim nivoima fudbalske selekcije Srbije.

 

 

Fudbalski savez Srbije je istakao da su "jedan tim, srcem svim! Srbija", naglašavajući važnost zajedništva i međusobne podrške.

- Na predlog i zahtev selektora Dragana Stojkovića i direktora „A” reprezentacije Stevana Stojanovića, zajedno sa ekspedicijom Orlova u Nemačkoj borave i svi selektori mlađih kategorija Fudbalskog saveza Srbije, Ljubinko Drulović, Radovan Krivokapić, Aleksandar Luković i Jovan Damjanović. Jedan tim, srcem svim! Srbija - stoji u objavi Fudbalskog saveza Srbije.

Srbiju u nedelju očekuje premijerna utakmica prvog kola Grupe C na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, protiv "Gordog Albiona". Osim "orlova" i Engleza, u istoj grupi se nalaze Danska i Slovenija, obećavajući uzbudljive mečeve i neizvesnost u borbi za napredovanje.

Sa Piksijevom podrškom i prisustvom trenera mlađih selekcija, Srbija će imati dodatnu snagu i motivaciju da se suprotstavi jakim protivnicima i ostvari uspeh na prvenstvu.

BONUS VIDEO