SAD SU STVARNO PREŠLE GRANICU! Onlyfans devojke VREĐALE Francuze, pa napravile GEST zbog kojeg ih MRZI ceo svet! (VIDEO)


IZVOR: Republika/D.O. - 18.06.2024 | 09:27


Postupak je razbesneo mnoge ljude koji gladuju.

Foto: Printscreen/Twitter
SAD SU STVARNO PREŠLE GRANICU! Onlyfans devojke VREĐALE Francuze, pa napravile GEST zbog kojeg ih MRZI ceo svet! (VIDEO)

Na Evropskom prvenstvu u fudbalu, koje se održava u Nemačkoj, dve mlade Engleskinje, Astrid Vet i Lea Rej, su privukle pažnju pratioca događaja svojim provokativnim ponašanjem.

Ove onlyfans devojke su došle kako bi podržale svoj nacionalni tim, ali su takođe želele i da privuku pažnju navijača na sebe.

Tokom meča između Francuske i Austrije, Astrid i Lea su odlučile da izazovu navijače "galskih petlova" tako što su obukle dres svoje reprezentacije i snimile video u kojem su trčale do grupa navijača svetskih vicešampiona i demonstrirale svoj stav prema njima.

Nečuvena provokacija je izazvala šok i gnev među okupljenim fanovima, posebno zbog gesta u kojem je jedna od devojaka bacila baget hleb na ulicu, zgazila ga i skakala po njemu. Ovakvo ponašanje je izazvalo negativne reakcije među Francuzima i ostavilo ih šokirane.

Astrid Vet je poznata kao velika navijačica Čelsija, dok Lea Rej uživa u podršci svog omiljenog tima, Arsenala. Ove mlade dame su strastvene ljubiteljke fudbala i često posećuju utakmice Premijer lige.

Međutim, neobična situacija na Evropskom prvenstvu je privukla pažnju javnosti i izazvala različite komentare. Dok su neki osudili ponašanje Engleskinja kao neprikladno i nevaspitano, drugi su istakli da je ovo samo još jedan primer kako sport može izazvati strast i emocije među navijačima.

BONUS VIDEO