REPUBLIKA SAZNAJE: Navala Srba na Minhen, ''orlovi'' će imati ogromnu podršku protiv Slovenije!


IZVOR: Dražen OSTOJIĆ - 18.06.2024 | 16:45


Očekuje nas spektal.

Foto: Starsport
REPUBLIKA SAZNAJE: Navala Srba na Minhen, ''orlovi'' će imati ogromnu podršku protiv Slovenije!

Uoči drugog meča na Evorpskom prvenstvu protiv Slovenije, reprezentacija Srbije može da računa na masovnu podršku navijača. Očekuje se da će više od 20.000 navijača doputovati u Minhen kako bi pružili podršku našim fudbalerima. Ova podrška bi mogla da bude ključna za atmosferu na stadionu "Alijanc arena" i da dodatno motiviše naše igrače da ostvare povoljan rezultat.

Kako je naš protal saznao, okupljanje navijača zakazano je za devet sati u četvrtak na "Marjanplacu". Očekuje se da će ovo biti prilika za zajedničko okupljanje i podizanje atmosfere pred utakmicu. Nakon okupljanja, planiran je korteo ka "Alijanc areni", koji će krenuti tačno u podne. Ovakav vid podrške daje poseban pečat atmosferi i pokazuje snagu i jedinstvo navijačke zajednice.

Utakmica između Srbije i Slovenije igra se u četvrtak od 15 sati. Očekuje se velika borba na terenu, a podrška sa tribina mogla bi da bude presudna za naš tim. Svi ljubitelji fudbala s nestrpljenjem iščekuju ovaj duel, nadajući se povoljnom ishodu za našu reprezentaciju.

Uoči susreta protiv Slovenije, atmosfera oko reprezentacije Srbije je izuzetno pozitivna, a podrška navijača obećava da će biti fantastična. Fudbaleri Srbije imaju priliku da pokažu svoj kvalitet i borbenost pred velikim brojem navijača, što bi moglo da bude presudno za ishod meča. Svi ljubitelji fudbala s nestrpljenjem iščekuju ovu utakmicu, nadajući se novoj fudbalskoj radosti.

Foto: Republika

Republika u Nemačkoj

BONUS VIDEO