DAO GOL, PA POLOMIO SELEKTORU NAOČARE DOK JE SLAVIO! Urnebesna scena na EVRO


IZVOR: Republika/ O.J. - 21.06.2024 | 22:14


Ragnik se pripremio za to.

Foto: Tanjug/AP
DAO GOL, PA POLOMIO SELEKTORU NAOČARE DOK JE SLAVIO! Urnebesna scena na EVRO

Fudbalska reprezentacija Austrije savladala je Poljsku sa 3:1 (1:1) u drugom meču Grupe D Evropskog prvenstva.

Interesantnu utakmicu gledali smo na Olimpijskom stadionu u Berlinu gde je bilo jasno da je Austrija kvalitetniji rival, a do golova je došla baš u retkom trenutku kada je Poljska dominirala na terenu.

Trener Austrijanaca Ralf Ragnik izneo je utiske posle pobede koja bi mogla njegovoj ekipi da obezbedi plasman u nokaut fazu.

- Prvih 20 minuta utakmice bilo je možda savršeno za nas. Mogli smo da vodimo i više od 1:0. Onda smo izgubili stil i počeli da gubimo lopte. Iz tog razloga smo morali da napravimo neke promjne u drugom poluvremenu i povratimo kontrolu. Tako je i bilo. Naš pad u prvom poluvremenu bio je psihički. Možda smo nakon prvih minuta pomislili da će biti suviše lako i da ćemo postići još neki gol. A možda je i napetost uticala na nas. Neki igrači su bili ispod nivoa - izjavio je trener austrijskog tima.

Potom je ispričao jednu urnebesnu anegdotu vezanu za svoje naočare.

- Da li mi je razbio naočale od radosti? Da, ali sve je u redu. Imam još dvoje rezervnih za svaki slučaj - dodao je Ragnik i zaključio:

- Treba nam još jedan bod, ali da vidimo šta će se dogoditi večeras. Možda osvojimo grupu pobedom protiv Holandije, ali naša današnja partija je bila važna.

BONUS VIDEO: