PODRŠKA ZA "ORLOVE": Poznati POLITIČARI NAVIJAJU za Srbiju u meču s Dancima! ĐURIĆU JOŠ I ROĐENDAN, GLEDA PRENOS NA AERODROMU! (FOTO)


IZVOR: Republika - 25.06.2024 | 22:32


Dan "D" za našu reprezentaciju svi teško podnose, pa je većina njih odlučila da meč odluke proprate sami.

Foto: Republika, Profimedia
PODRŠKA ZA "ORLOVE": Poznati POLITIČARI NAVIJAJU za Srbiju u meču s Dancima! ĐURIĆU JOŠ I ROĐENDAN, GLEDA PRENOS NA AERODROMU! (FOTO)

Fudbalska reprezentacija Srbije večeras igra odlučujuću utakmicu za plasman u osminu finala EP protiv Danske, a srpski političari u gotovo predinfarktnom stanju prate ovaj meč.

Dan "D" za našu reprezentaciju svi teško podnose, pa je većina njih odlučila da meč odluke proprate sami. Vrte daljinski, gledaju i rezultate druge utakmice, koju igraju Engleska i Slovenija...

Ministarka Tatjana Macura bodri reprezentaciju od kuće, a društvo joj pravi pas. Dok ona pažljivo prati šta se dešava na ekranu, on gleda u kameru.

Foto: Republika

Tatjana Macura

 

Ministarka prosveta Slavica Đukić Dejanović takođe u kućnoj atmoferi i u pidžami prati "orlove", ali deluje poprilično smireno.

Foto: Republika

Slavica Đukić Dejanović

 

Šef diplomatije Marko Đurić sa našom ambasadorkom u Španiji gleda utakmicu na aerodromu u Madridu. Meč gleda između dva leta - bio je u Luksemburgu, ide za Paragvaj preko Madrida. Na stolu je i torta, jer Đuricu je danas i rođendan.

Foto: Republika

Marko Đurić sa našom ambasadorkom u Španiji

 

Nebojša Bakarec bodri reprezentaciju iz svog doma, a osim velikog TV na kome prati meč, tu je i srpska zastava.

Foto: Republika

Nebojša Bakarec

 

Bakarec, poznat kao veliki patriota, utakmicu prati uz veliki osmeh i dobro raspoloženje jer je uveren u pobedu naših reprezentativaca.

Đorđe Milićević radi i gleda meč. Odlučio je da ovu utakmicu odgleda sam, a evo i zašto.

Foto: Republika

Đorđe Milićević

 

- Ovoga puta sam odlučio da utakmicu odgledam sam, u poluradnoj i opuštenijoj atmosferi. Nikada nemam puno slobodnog vremena, ali podrška večeras ne sme da izostane - bio je i više nego jasan Milićević.

Bonus video