JADRAN PREDSTAVIO TRILING POJAČANJA: U klubu žele povratak u Vojvođansku ligu!


IZVOR: Milan Đorđević - 09.12.2022 | 11:40


Klub iz Golubinca želi da se na proleće umeša u borbu za sam vrh tabele.

Foto: FK Jadran Golubinci
JADRAN PREDSTAVIO TRILING POJAČANJA: U klubu žele povratak u Vojvođansku ligu!

Jadran je tamičarsku 2019. godinu počeo u Vojvođanskoj ligi Jug u kojoj se zadržao dve sezone. Prošle godine ekspresan povratak u viši rang izmakao im je za jedno mesto, završili su na trećoj poziciji.

Trenutnu sezonu tim iz Golubinca igra promenjivo, tek pred kraj jesenjeg dela uspeli su da naprave seriju dobrih rezultata gde su vezali četiri pobede. Sa učinkom 8-2-5 nalaze se na deobi četvrte pozicije Sremske lige. Uprava kluba je odmah po završetku takmičarskih mečeva krenula sa radom na jačanju igračkog kadra. 

Foto: FK Jadran Golubinci

Vladan Ninić

 

Prvo promovisano pojačanje u zimskom prelaznom roku je Vladan Ninić. Igra na poziciji štopera, u karijeri je igrao za Jedinstvo iz Stare Pazove i Slobodu Donji Tovarnik. U Jadran stiže iz Železničara iz Inđije kojeg je napustio na kraju ove polusezone.

Foto: FK Jadran Golubinci

Predrag Milaković

 

Posle ojačavanja odbrane stiglo je novo lice i u navali napada. Predrag Milaković (32) zadužio je opremu kluba iz Golubinca. Milaković je u svojoj karijeri do sada nastupao za Inđiju, Jedinstvo i Feniks iz Stare Pazove, kao i za Jadran. Najbolje se snalazi na poziciji polu špica.

Foto: FK Jadran Golubinci

Danilo Kovačević

 

Za sada niz pojačanja zatvorio je Danilo Kovačević. Mladi fudbaler je prošle sezone nastupao za Hajduk iz Beške, igra na poziciji levog beka. U 14. kolu našao se na terenu kada su se susreli sada već njegov bivši i sadašnji klub. Jadran je tada slavio na gostovanju minimalnim rezultatom.

Nastavak borbe za sam vrh tabele i prolećnu premijeru tim iz Golubinca imaće pred svojim navijačima protiv Sloge iz Voganja. Susret ove dve ekipe u prvom delu sezone završen je rezultatom 4:0 za Jadran.

BONUS VIDEO: