TRANSFER BOMBA ZA KRAJ: Veliki Borak doveo bivšeg igrača Voždovca, Teleoptika, OFK Beograda...


IZVOR: Milan Đorđević - 15.02.2023 | 17:17


Možda je došlo vreme da se posle sedam godina ekipa vrati u viši rang.

Foto: FK Veliki Borak
TRANSFER BOMBA ZA KRAJ: Veliki Borak doveo bivšeg igrača Voždovca, Teleoptika, OFK Beograda...

Ekipa Veliki Borak od ispadanja iz Prve beogradske lige, igra svoju sedmu sezonu u Opštinskoj ligi Barajevo.

Na zimsku pauzu otišli su sa deobe treće pozicije, uz meč manje u odnosu na dva prvoplasirana tima. Ukoliko u zaostalom meču ostvare pobedu, lider na tabeli će biti na samo tri boda udaljenosti. 

Veliki Borak je sezonu počeo sa dva vezana poraza, ali je kasnije serijom pobeda dosta popravio situaciji pred nastavak sezone. Sada će početkom proleća imati priliku da se revanšira ekipama od kojih su poraženi i da dodatno uveća svoje šanse za viši rang.

Uprava kluba u nedavno završenom prelaznom roku ojačala je igrački kadar sa nekoliko igrača, a pred za kraj je ostavila i transfer o kojem će se tek pričati. Za vreme zimske pauze došlo je i do promene na čelu stručnog štaba, ekipu će u nastavku sezone predvoditi provereni i ambiciozni trener Nikola Aleksić. 

Dres tima obukli su Marko Moguć (Velika Moštanica), Željko Stepanović (Vranić), Marko Svilanović i Cvijakić (Sveti Stefan), Boško Jovanović (Kaluđerica), Marko Marjančević (Mladi Radnik), Andrija Majstorović (Sveti Stefan), Stevan Ljubić (Gročanski). 

Foto: FK Veliki Borak

Vlahović spreman da rešeta na novoj adresi

Verovatno najveći transfer u ligi, ako ne i šire je dolazak Igora Vlahovića (21) u redove Velikog Borka. Vlahović je u prethodnom periodu nastupao za ekipu Borca (Veliko Središte), a u karijeri je branio boje Voždovca, Teleoptika, OFK Beograda i Vršca. 

Radi se o iskusnim igračima poznatih pratiocima nižih liga beogradskog fudbala među kojima se svakako izdvaja Vlahović Igor nekadašnji napadač ekipa iz Super lige Srbije.

Veliki Borak drugi deo sezone otvara pred svojim navijačima protiv lidera na tabeli, gde će odmah imati priliku da se približe prvoj poziciji na tabeli. U prvom susretu Beljina je slavila sa 3:0.

BONUS VIDEO: