IVKOVIĆ "UKRAO" CEO PLEN DOMAĆINU IZ MILOŠEVCA: Duel imenjaka završen remijem!


IZVOR: Milan Đorđević - 03.05.2024 | 07:10


Imaju domaći za čime da žale.

Foto: FK Sloga Lugavčina
IVKOVIĆ "UKRAO" CEO PLEN DOMAĆINU IZ MILOŠEVCA: Duel imenjaka završen remijem!

U okviru 24. kola Podunavske okružne lige ekipa Sloge iz Miloševca ugostila je imenjaka iz Lugavčine. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa 11. pozicije (22 osvojena boda), dok su gosti bili na trećem mestu sa 50 osvojenih bodova.

Od samog starta posed je bio na strani gostiju, međutim tim iz Lugavčine nije uspeo iz par izglednih šansi da stigne do ranog vođstva, domaćin je uglavnom pokušavao dugim loptama i brzim izvođenjem prekida.

Na isteku 27. minuta Aleksa Kuzmanović doveo je goste u vođstvo, međutim ubrzo je stigao odgovor na drugoj strani. Željko Dević je pogodio za 1:1. Pred sam odlazak na odmor sastav iz Miloševca stiže do preokreta, mladi Novica Milovanović postiže gol za 2:1. 

Foto: FK Sloga Miloševac

Domaćin ima za čime da žali

Krenuli su domaći još odlučnije ka golu rivala, i pored prednosti, hteli su fudbaleri tima iz Miloševca da još jednim golom "pobegnu" rivalu na dve razlike, trijumf im je bio prekopotreban u borbi za opstanak u ligi.

Na isteku 53. minuta Milovanović svojim drugim pogotkom uvećava prednost svog tima na 3:1. Ovaj gol kao da je probudio goste iz sna, zaigrali su dosta bolje, međutim nije se domaćin povukao. 

Na isteku 81. minuta Nikola Ivković smanjio je zaostatak gostiju na 3:2, samo par minuta kasnije isti fudbaler je postigao svoj drugi gol, te je ujedno postavio i konačan rezultat utakmice, 3:3.

Sloga (Miloševac) - Sloga (Lugavčina) 3:3 (2:1)

Sloga (M): Mihajlović, Kudić, Dević, Stanković, Živković, Aleksić, Resavac (od 89' Tijanić), Janković, Branković, Milovanović, Ivanović

Sloga (L): M. Kuzmanović, Branković (od 65' Petković), Davidović (od 49' Jordanski), Kostadinović, Stojković, Ivković, Stokić, Marković (od 59' Ognjanović), Ma. Kuzmanović, Jeremić, A. Kuzmanović

U sledećem kolu tim iz Miloševca gostuje Podunvacu (Udovice), dok sastav iz Lugavčine dočekuje Pobedu iz Goloboka.

BONUS VIDEO: