NOVO "FINALE" ZA LIDERA: Domaćinu su preko potrebni bodovi za opstanak, ali su i gostu u borbi za najviši plasman!


IZVOR: Milan Đorđević - 03.05.2024 | 12:00


Biće ovo jako zanimljiv i težak meč.

Foto: www.profimedia.rs
NOVO "FINALE" ZA LIDERA: Domaćinu su preko potrebni bodovi za opstanak, ali su i gostu u borbi za najviši plasman!

U okviru 24. kola Šumadijske okružne lige ekipa Kopljara ugostiće sastav OFK Aranđelovca 1979, meč se igra u nedelju, 5. maja sa početkom od 16 časova i 30 minuta.

Fudbalski klub Kopljari je posle dužeg vremenskog perioda stigao do plasmana u okružni rang fudbala, i osnovni cilj za ovu sezonu jeste da se izbori za opstanak u ligi. Trenutno se ekipa sa bodovnim saldom na koti 21 nalazi na 14. poziciji na tabeli, i dalje nije poznato koliko timova ispada iz lige, pa je svaki bod zlata vredan.

Pred svojim navijačima nedeljni domaćin je osvojio 13 bodova u dosadašnjem toku sezone, pa se može reći da tim igra bolje na svom terenu, nego na gostovanjima gde je upisao osam bodova. Trenutno se sastav Kopljara nalazi u seriji od tri vezana poraza na domaćem stadionu, pa će se sigurno tražiti prekid tog niza.

Foto: OFK Aranđelovac 1979

Najavni poster

O OFK Aranđelovcu smo već dosta toga rekli, završili su petogodišnji epizodu u zonskom rangu prošle sezone, sada je cilj da se ekipa što pre vrati u viši stepen takmičenja, i da se tamo zadrži duži vremenski period. Trenutnim plasmanom na deobu prvog mesta na tabeli na dobrom su putu, ali je do kraja prvenstva ostalo još dosta mečeva, i svaki je za njih finale.

OFK Aranđelovac je najbolji gostu ligi, jer je sa 11 mečeva van svog stadiona doneo 24 boda (7-3-1). Iz redova nedeljnog gosta su u najavi predstojećeg meča izjavili:

- Naši momci nastavljaju svoju borbu u komšiluku na gostovanju u Kopljarima. Domaćinu su preko potrebni bodovi u borbi za opstanak a naša ekipa mora da nastavi pobednički niz ako želi da osvoji 1. mesto na kraju sezone. Pozivamo publiku da dođu i navijaju za naše momke!

Prvi duel ovih timova završen je pobedom tadašnjeg domaćina rezultatom 4:0.

Kopljari - OFK Aranđelovac 1979

Nedelja, 5. maj od 16.30

Stadion u Kopljarima

BONUS VIDEO: