RESAVSKI DERBI PRIPAO DOMAĆINU: Publika je mogla da uživa u otvorenoj i napadačkoj igra na obe strane terena!


IZVOR: Milan Đorđević - 08.05.2024 | 16:00


Orlovi spretniji u završnici napada u odnosu na fudbalere Sloge.

Foto: FK Orlovi Jasenovo
RESAVSKI DERBI PRIPAO DOMAĆINU: Publika je mogla da uživa u otvorenoj i napadačkoj igra na obe strane terena!

U okviru 25. kola Zone Zapad ekipa Orlova iz Jasenova ugostila je sastav Sloge iz Despotovca. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa deobe osme pozicije i 30 osvojenih bodova, dok su gosti sa jednim bodom više bili na sedmom mestu u ligi.

Resavci derbi odigran je sa dosta šansi na obe strane terena, ali i pored toga što je meč bio sa velikim ulogom za oba tima, igralo se jako fer i korektno, bez grubih startova sa dosta lepih poteza.

Tokom prvih 45 minuta igre bilo je šansi na obe strane, ali je završnica falila fudbalerima Orlova i Sloge. Udarci koji su išli u okvir gola, uspešno su sprečeni od strane golmana Dragutinovića i Huskića.

Na desetominutno odmor se otišlo bez golova, za vreme pauze trener gostiju odlučio je da izvrši tri izmene, dok su domaći nastavili sa startnih 11. Nastavak meča doneo nam je identičnu sliku na terenu, napadi na obe strane, ali mreže miruju.

Foto: FK Orlovi Jasenovo

Konačan ishod

Igrao se 51. minut kada su domaći nakon prekida i gužve u kaznenom prostoru Sloge poveli, najbolje se snalazi ispred gola rivala Stefan Gojković, 1:0 za Orlove. Gosti nakon toga kreću dosta ofanzivnije i nakon par minuta stižu do izjednačenja. 

Igrao se 56. minut kada je Miloš Branković postigao gol za 1:1. Situacija na terenu se nije promenila nakon drugog gola na utakmici, napadi na jednoj i drugoj strani se nižu. 

U 67. minutu viđena je nova promena rezultata, Marko Popović je iskoristio odličnu priliku, njegov udarac sa distance završio je u mreži rezervnog golmana Sloge, Videnovića, 2:1.

Do poslednjeg sudijskog zvižduka bilo je šansi na obe strane za novu promenu rezultata, ali do iste nije došlo. Resavski derbi pripao je domaćinu.

Orlovi (Jasenovo) - Sloga (Despotovac) 2:1 (0:0)

Orlovi: Dragutinović (od 68' Kodić), Vučić (od 68' Goljović), Vojinović, Gojković, Cvetković, Popović, Mićunović, Maletić, Mihajlović (od 52' Egerić), Vukajlović, Pavlović (od 40' Živić)

Sloga: Huskić (od 46' Videnović), Milanović (od 46' Ljubisavljević), Zdravković, Miladinović, Andrejić, Branković, Ilić, Miloradović, Ivković, Milošević, Nikodijević (od 46' Miletić) 

U sledećem kolu Orlovi gostuju ekipi Mladosti iz Jovca, dok sastav Sloge dočekuje Vinogradar iz Zleginja.

BONUS VIDEO: