ISTORIJSKI TRENUTAK: Očekuju se pune tribine - klub je pred plasmanom u zonski stepen takmičenja!


IZVOR: Milan Đorđević - 17.05.2024 | 14:25


Vreme je za spektakl.

Foto: FK Ježevica
ISTORIJSKI TRENUTAK: Očekuju se pune tribine - klub je pred plasmanom u zonski stepen takmičenja!

U okviru 27. kola Zlatiborske okružne lige ekipa Ježevice ugostiće sastav Višesave iz Bajine Bašte, meč se igra u nedelju, 19. maja sa početkom od 16 časova.

Nedeljni domaćin se poslednjih par sezona nalazi u samom vrhu lige, ali ne uspeva da se izbori za plasman u zonski stepen takmičenja. Situacija u aktuelnom prvenstvu je dosta bolja, Ježevica je trenutno na liderskoj poziciji, sa devet bodova prednosti u odnosu na prvog pratioca, i već je jednom rukom zagrlila šampionski pehar.

Na domaćem terenu sastav Ježevice je ove sezone u ligi upisao 13 trijumfa na isto toliko mečeva, uz impresivne brojke i u koloni golova. Tim je mrežu rivala tresao u 54 navrata, dok je sedam puta savladan njihov golman. Po svim ovim navedenim statističkim podacima, može se reći da je potpuno zasluženo klub tu gde jeste. 

Foto: FK Ježevica

Očekuju se pune tribine

Nedeljni gost u Ježevici biće tim iz Bajine Bašte, koji se baš kao i aktuelni prvak već par poslednjih sezona odlično kotira u ligi. Trenutno se Višesava sa bodovim saldom na koti 36 nalazi na sedmom mestu u ligi, uz gol razliku 55:48, iz ovoga se može zaključiti da je reč o sastavu koji igra jako otvoreno.

Na 13 ligaških gostovanja Višesava je osvojila 15 bodova, u protekle dve utakmice van svog terena, sastav iz Bajine Bašte je upisao dva remija. Ekipa je tokom sezone igrala u promenjivoj formi, ali je sigurno da će na noge lideru ići bez pritiska i sa željom za dokazivanjem.

Prvi duel ovih timova završen je pobedom Višesave pred domaćim navijačima rezultatom 2:0.

Ježevica - Višesava (Bajina Bašta)

Nedelja, 19. maj od 16 časova

Teren Ježevice

BONUS VIDEO: