MILOŠ KUKOLJ REKAO "DA" LEPOJ KRISTINI: Krilni napadač Radničkog iz Obrenovca potpisao životni ugovor!


IZVOR: Irena Đurđević - 19.05.2024 | 20:05


Nekadašnji fudbaler Partizana se u jednom luksuznom restoranu u Staroj Pazovi oženio dugogodišnjom devojkom sa kojom uskoro očekuje i prinovu.

Foto: Lična arhiva Miloša Kukolja
MILOŠ KUKOLJ REKAO "DA" LEPOJ KRISTINI: Krilni napadač Radničkog iz Obrenovca potpisao životni ugovor!

Svečano je danas bilo u Staroj Pazovi gde je u jednom luksuznom restoranu najvažniji životni ugovor sa markantnom Kristinom Gligorijev potpisao krilni napač Radničkog iz Obrenovca, Miloš Kukolj.


Nekadašnji fudbaler Partizana, Budućnosti iz Dobanovaca, Inđije i brojnih klubova sa “malih terena” je sudbonosno “da” izgovorio višegodišnjoj devojci, šarmantoj Kristini sa kojom uskoro očekuje i prvo dete.

Kukolju je kum na venčanju sa lepom vaspitačicom bio saigrač iz crno-belih dana, danas defanzivac Radnika iz Bjeljine, Luka Cucin kome je Miloš takođe kumovao na svadbi pre par godina. POGLEDAJ GALERIJU


Pored Cucina, na svadbenoj ceremoniji ofanzivnog veziste su viđeni brojni bivši i sadašnji mladoženjini saigrači koji su ulepšali važan dan mladog bračnog para Kukolj.

Kukolj je dres Radničkog zadužio šestog februara ove godine, u dosadašnjoj karijeri je još nastupao za istoimeni klub sa Novog Beograda, Inđiju, Omladinac (Novi Banovci), Budućnost (Dobanovci), Radnički iz Pirota i Sremske Mitrovice. Miloš je ponikao u mlađim kategorijama Partizana, dok ima i upisanu titulu sa crno-belima za sezonu 14/15.

Vredi napomenuti da je Miloš na jučerašnjem meču protiv GSP Polet Dorćola postigao dva gola u pobedi Radničkog od 4:2. 

BONUS VIDEO: