KAKO ĆE NAVIJAČI REAGOVATI NA NJEGOV DOLAZAK: Bivši fudbaler Partizana je zvanično na novom "zadatku"!


IZVOR: Milan Đorđević - 01.06.2024 | 19:15


Srećno!

Foto: Starsport
KAKO ĆE NAVIJAČI REAGOVATI NA NJEGOV DOLAZAK: Bivši fudbaler Partizana je zvanično na novom "zadatku"!

Proteklog vikenda privedene su kraju sezone u dva najjača ranga takmičenja u našoj zemlji, dok se ovog vikenda očekuje i finiš takmičarske godine trećeg ranga.

Viđene su mnoge rokade u finišu sezone, a pojedini klubovi već uveliko prave planove za predstojeću takmičarsku godinu. Ekipa Zemuna se nakon dve uzastopne "titule" vicešampiona izborila za šampionski pehar u aktuelnoj sezoni, i od sledeće sezone bivši superligaš takmičiće se u okviru Prve lige Srbije.

Do pre samo par kola na klupi tima bio je Nikola Drinčić, koji je na mesto šefa stručnog štaba stigao početkom sezone. Sa ekipom je uspeo da ostvari veliki uspeh, da stigne do prvog mesta i da se na njemu zadrži do samog finiša sezone, međutim pre par kola došlo je do prekida saradnje. POGLEDAJ GALERIJU

Bivši igrač Partizana je jako kratko bio na "birou rada" imajući u vidu da je danas stigla informacija da popularni "Drina" predvoditi Radnički iz Niša u predstojećoj sezoni u Super ligi Srbije. Imajući u vidu da je Drinčić u dosadašnjoj trenerskoj karijeri, kao samostalni šef stručnog štaba vodio Omladinac (Novi Banovci) i Zemun, koju su tada bili u trećem rangu takmičenja u našoj zemlji, ovo je za nekadašnjeg fudbalera Crne Gore veliki korak u trenerskoj karijeri.

Vredi napomenuti da je Drinčić bio i u stručnom štabu IMT-a, gde je bio jedno vremen pomoćnik, nakon toga je kao što smo napomenuli bio na klupi Omladinca i Zemuna i sada je došlo vreme za iskušenje na "najvećoj pozornici" u našoj zemlji.

Drinčić je kroz igračku karijeru nosio dres Radničkog iz Niša, i tada je sa ekipom uspeo da stigne do osvajanja druge pozicije na tabeli sa tadašnjim saigračima, što je bio veliki uspeh za klub sa Juga Srbije.

BONUS VIDEO: