POLUSEZONA ZA PAMĆENJE: Nova odlična partija fudbalera Mladosti i novi trijumf! (VIDEO)


IZVOR: Milan Đorđević - 02.06.2024 | 07:10


Gosti nisu imali previše šansi da ugroze trijumf rivala.

Foto: FK Mladost Jovac
POLUSEZONA ZA PAMĆENJE: Nova odlična partija fudbalera Mladosti i novi trijumf! (VIDEO)

U okviru 29. kola Zone Zapad ekipa Mladosti iz Jovca ugostila je sastav Kušiljeva, domaći tim je u ovaj meč ušao sa devete pozicije, dok su gosti bili na 12. mestu u ligi. 

Tim iz Jovca igra ovog proleća fenomenalno, što pokazuje i broj osvojenih bodova od starta nastavka prvenstva, po tom paramteru sastav Mladosti je odma iza aktuelnog lidera i novog člana Srpske lige Istok.

Gostima "gori" pod nogama, situacija oko opstanka nije sjajna, pa je svaki bod za njih jako bitan. Od prvog minuta igralo se jako agresivno, uz veliku borbu za svaku loptu, bilo je prilika na obe strane, ali se za prvi gol čekalo do pred sam kraj prvog dela meča.

Na isteku 45. minuta Dušan Petrović sa nekih 18 metara u liniji sa sredinom gola odličnim udarcem donosi prednost svom timu, 1:0. 

 

 

Na startu nastavka viđena je dosta ofanzivnija igra gostiju, ali se i domaćin nije povukao. Nakon brze tranzicije odličan napad Mladosti, faul u kaznenom prostoru Kušiljeva, sudija pokazuje na penal. Danilo Đurić je preuzeo odgovornost, i uspeo je da duplira prednost svog tima, 2:0.

 

 

Ubrzo nakon toga gosti se vraćaju u meč, "poklon" Nemanje Milojevića, koji je savladao svog golmana nespretnom reakcijom, 2:1. Nakon toga je tempo igre opao, domaćin je znao kako da privede meč kraju bez problema, a uspeo je da postigne i još jedan gol.

 

 

U 78. minutu Pavle Đorđević pogađa mrežu golmana Juga za konačnih 3:1 u korist Mladosti.

 

 

Mladost (Jovac) - Kušiljevo 3:1 (1:0)

Mladost: Miletić, Panić (od 80' Marjanović), Savić, Dimitrijević, D. Đurić, Anđelković, B. Đurić, Đorđević (od 84' Lukovac), Drljača (od 70' Stević), Petrović, Milojević

Kušiljevo: Jug, Simić, Radenković, Dobrota, R. Marković (od 60' A. Stojanović), M. Stojanović, Ćirić (od 60' A. Marković), Milić, Kostić, Perović, Gojković (od 80' Mijajlović) 

Ovim trijumfom sastav Mladosti je nastavio sa odličnim partijama, dok je ekipa Kušiljeva sada prvi tim ispod crte. Sledećeg vikenda očekuje nas poslednje kolo, nakon kojeg će biti poznato ko će u niži rang, a ko će zadržati status u ligi.

BONUS VIDEO: