REMI SA LIDEROM DOVOLJAN ZA OPSTANAK: Jasno se video umor kod igrača na obe strane terena!


IZVOR: Milan Đorđević - 03.06.2024 | 07:12


Sledeće nedelje se spušta zavesa na napornu sezonu.

Foto: FK Sloga Despotovac
REMI SA LIDEROM DOVOLJAN ZA OPSTANAK: Jasno se video umor kod igrača na obe strane terena!

U okviru 29. kola Zone Zapad ekipa Sloge iz Despotovca ugostila je sastav Morave 1918 iz Ćuprije. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa osme pozicije (37 osvojenih bodova), dok su gosti bili na prvom mestu.

Domaći tim je pre nekoliko dana osvojio pehar u Kupu OFS Despotovac, dok su domaći odavno obezbedili titulu prvaka, i od sledeće sezone Morava će se takmičiti u okviru Srpske lige Istok.

Delimično bez rezultatskog značaja, od prvog minuta se igralo opušteno. Posed je tokom prvih 45 minuta bio na strani Morave, koja je imala više od igre, ali nije uspevala da kreira izglednu priliku za vođstvo.

Na drugoj strani domaći su uglavnom vrebali svoju šansu iz kontranpada i brze tranzicije, i upravo su imali jednu takvi kada je Miloradović bio u situaciji jedan na jedan sa golmanom Kovačevićem, ali nije uspeo da dovede Slogu u vođstvo.

Foto: FK Sloga Despotovac

Bitan trijumf domaćina

U drugom delu meča viđen je dosta slabiji tempo, stigao je umor domaćina, koji je u poslednjih nedelju dana odigrao čak tri utakmice, gosti su bili u kombinovanom sastavu sa čak pet "bonusa" u startnih 11.

Pokušali su treneri izmenama na obe strane da promene rezultat na semaforu, međutim, golova nakon 90 minuta igre nije bilo.

Sloga (Despotovac) - Morava 1918 (Ćuprija) 0:0

Sloga: Huskić, Zdravković, Miladinović (od 62' Sofronijević), Andrejić, Radosavljević, Branković, Ilić, Miloradović, Miletić, Milošević, Nikodijević

Morava 1918: Kovačević, Polovina, Stanisavljević, Sibinović (od 46' Cvijović), Todorović, Đorđević (od 56' Ristić), Radosavljević, M. Stanković, Jolić, Alempijević, D. Stanković

Ovim remijem Sloga je kolo pre kraja i matematički obezbedila opstanak u ligi, što je bio primarni cilj, imajući u vidu najavaljenu reorganizaciju lige. U poslednjem kolu, koje je na programu predstojećeg vikenda, Morava dočekuje sastav Mladosti iz Jovca, dok tim iz Despotovca ide na gostovanje u Varvarin, ekipi Temnića.

BONUS VIDEO: