TIM IZ BAVANIŠTA OKRENUO REZULTAT U DRUGOM POLUVREMENU: Ilić je sa četiri pogotka stigao do titule igrača utakmice!


IZVOR: Milan Đorđević - 03.06.2024 | 16:29


Devet puta se tresla mreža na ovoj utakmici.

Foto: FK Mladost Vojlovica
TIM IZ BAVANIŠTA OKRENUO REZULTAT U DRUGOM POLUVREMENU: Ilić je sa četiri pogotka stigao do titule igrača utakmice!

U okviru 26., ujedno i pretposlednjeg kola Druge južnobanatske lige (grupa Zapad) u Vojlovici su snage odmerila po mnogima dva osveženja prolećnog dela prvensva, sastav Mladosti ugostio je BSK iz Bavaništa.

Domaćin je nastupio više nego desetkovan, bez oba golmana i još četiri standardna igrača, nosioca igre. Susret je pratio zavidan broj gledalaca.

Sam početak a i skoro celo prvo poluvreme je bilo možda najbolje izdanje domaćeg tima ovog proleca, apsurdno zvuči, ali činjenica je to. Već u drugom minutu "bomba" Luke Simonovića sa 25 metara, lopta završava na prečki.

Isti igrač novom "bombom" sa skoro iste razdaljine skida paučinu ispod prečke golmana gostiju, 1:0 za Mladost. Sve do pred sam odlazak na odmor na terenu je igrao samo jedan tim, domaći. Stopostotne šanse su promašili Luka Simonović i Danijel Žeželj u dva navrata. POGLEDAJ GALERIJU

Po nepisanom fudbalskom pravilu gosti iz prve akcije stižu do gola, igrao se 42. minut kada je Dejan Petrov uspeo da izjednači rezultat na utakmici, 1:1. Mogli su fudbaleri BSK-a da stignu i do vođstva ubrzo, ali je lopta okrznula prečku sa nekih 20-tak metara. 

Drugo poluvreme u potpunosti je pripalo gostima, koji su pokazali zavidnu fizičku kondiciju. Golovi su padali kao na traci, i može se reći da je nesmotrenost domaće odbrane u odličnoj meri iskoristio rival.

Tim iz Bavaništa je an kraju slavio rezultatom 6:3, strelac za goste pored Petrova bio je i Miloš Antić, dok je igrač utakmice svakako mladi Kristijan Ilić, koji je postigao četiri gola. Za domaćina je Simonović poslao loptu u mrežu po drugi put na utakmici, dok je u listu strelaca upisao i rezervista Ilija Stanojević.

Mladost (Vojlovica) - BSK (Bavanište) 3:6 (1:1)

Mladost: S. Hržina, Simonović (od 76' Stanojević), Balog, Perić, Vujičić, Stojanović, Krsmanović, Žeželj, S. Hržina (od 56' Božić), L. Simonović, Stojanovski

BSK: Stojanović, Petrov, Trifkanović, Savin, Stojkovski, Antić, Jelisijević, Petrov (od 55' Marinkov), K. Ilić (od 76' Stošić), V. Ilić, Grujičić

Predstojećeg vikenda sastav Mladosti u zadnjem kolu gostuje u Deliblatu, dok u Bavanište stiže Borac iz Sakula.

BONUS VIDEO: