DOKAZANI KAPITEN “MONTERA” PREDVODI TIM IZ BOLJEVACA KAO U NAJBOLJIM DANIMA: Boban Stojanović veruje u svoj Posavac! (FOTO GALERIJA)


IZVOR: Irena Đurđević - 12.06.2024 | 22:15


Iskusni centarfor prošlu sezonu ocenio kao najbolju u poslednjih pet, a prvenstvo pred nama kao istinsku sportsku šansu da tim trenera Duška Bulaje potvrdi suvi kvalitet i rezultatima.

Foto: Privatna arhiva/Boban Stojanović
DOKAZANI KAPITEN “MONTERA” PREDVODI TIM IZ BOLJEVACA KAO U NAJBOLJIM DANIMA: Boban Stojanović veruje u svoj Posavac! (FOTO GALERIJA)

On je kao vino, svako novo prvenstvo na terenu deluje sve mlađe. Prkosi “biologiji” i umesto da, između dve takmičarske godine, kako mnogi očekuju, najavi povlačenje sa “malih” beogradskih terena, on isčekuje najbolju sezonu svog Posavac Tišme. Pouzdani napadač Boban Stojanović (45) ima reč za portal Republika.rs:

- Ako je suditi po imenima timova, nova sezona će biti vrlo, vrlo zanimljiva.

Sastav Lige obećava.

- Veoma podseća na nekadašnji beogradski “Sever”. Pridružuju nam se Balkan i Hajduk, posle baraža verovatno i Moštanica…

To je znak da i Posavac Tišma podesi “nišan” za sam vrh tabele.

- Prošla takmičarska godina je, biću slobodan da kažem, najbolja u Boljevcima od kada igram za “montere”.

Na šta tačno mislite?

- Napredujemo u svakom pogledu svakodnevno zahvaljujući predsedniku Stevanu Tišmi i treneru Dušku Bulaji koji, najkraće, žive za klub.

Vreme je da im “monteri” upravi uzvrate rezultatima.

- Stvorili smo dobru podlogu za novu takmičarsku godinu, videli da možemo sa svima da igramo i svakog da pobedimo što je model za “napad” na prvo mesto u prvenstvu pred nama.

Prošlu sezonu ste igrali - beka.

- Poštovao sam odluku trenera, u napadu je bila “gužva”, ali igrači koji su dovedeni da daju golove se nisu baš najbolje pokazali. POGLEDAJ GALERIJU

 

To je signal za stručni štab da Vas vrati na matičnu poziciju.

- Pojačali smo se u defanzivi, a ja sam se uželeo golova.

Igrate kao u najboljim danima.

- Tako nešto se od mene i očekuje. Malo ko zna da sam sezonu za nama odigrao uz jedan pravi trening nedeljno, petkom, ali iskustvo mi je glavno sportsko pokriće za dobre partije.

Koliko može ovaj Posavac Tišma?

- Uz odgovarajuća pojačanja, ali samo ona koja prave razliku na terenu, vreme ove ekipe tek dolazi.

Sa Bobanom Stojanovićem kao kapitenom?

- Nisam se još umorio od fudbala, ni jedan sportski parametar me ne sprečava da igram još makar jednu godinu - zaključio je iskusni centarfor “montera”.

Boban Stojanović, istinski sportski primer da su godine na terenu samo običan broj.

STOJANOVIĆ UZ SRBIJU: “Orlovi” mogu da prođu grupu!

Boban je pasionirani ljubitelj sportske prognoze pa je samo za čitaoce našeg portala “istipovao” grupnu fazu Srbije u Nemačkoj i time potvrdio koliko veruje u “orlove”.

- Biću kratak - verujem da Srbija ima kvalitet da prođe grupu:

Srbija - Engleska 1:1
Srbija - Slovenija 2:0
Srbija - Danska 2:1

 

BONUS VIDEO: