ŠOKANTNA ODLUKA: Nakon sjajnog ostvarenja odlučio je da promeni sredinu - zov višeg ranga nije mogao da ignoriše!


IZVOR: Vladimir Vorih - 15.06.2024 | 16:44


Oprobaće se i u prvoligaškoj konkurenciji.

Foto: OFK Kikinda
ŠOKANTNA ODLUKA: Nakon sjajnog ostvarenja odlučio je da promeni sredinu - zov višeg ranga nije mogao da ignoriše!

Fudbaleri OFK Kikinde su u tek okončanoj takmičarskoj godini zabeležili rezultate koji se mogu i moraju smatrati zadovoljavajućin.

 

Kikindski crveno-beli su u povratničkoj sezoni u vojvođansku grupu srpskoligaškog fudbala ostvarili skor od 12 pobeda, deset remija i osam poraza, što im je sa ukupno 46 osvojenih bodova donelo petu poziciju na tabeli, a čak su tokom većeg dela takmičenja iz drugog plana ciljali i lidersku poziciju.

Svakako tvorac sjajnih rezultata crveno-belih jeste Vladimir Šponja koji je u Kikindu stigao pred start sezone 2023/24, a ovog leta će i pored činjenice da je postojao dogovor da nastavi saradnju sa Kikinđanima, napustiti klub.

Kako se saznaje Šponja će preuzeti ekipu sremskomitrovačkog Radničkog i okušaće se u višem rangu takmičenja, Prvoj ligi Srbije.

Navedena infomracija potvrđena je i od strane rukovodstva OFK Kikinde pred kojim je težak zadatak da pronađe adekvatnu zamenu na klupi ekipe koja će zasigurno i u predstojećoj takmičarskoj godinu ciljati gornji dom srpskoligaškog karavana.

Foto: FK Radnički Sremska Mitrovica

Šponja stiže na "AdmiralBet Arenu" da uvede Radnički u elitu

 

- Vladimir Šponja:

Trenerska karijera: Jedinstvo (Rumenka), RFK Novi Sad 1921 (Novi Sad), Sloga (Erdevik), OFK Kikinda (Kikinda), Radnički (Sremska Mitrovica)

Ukoliko se informacija o prelasku Šponje na "AdmiralBet Arenu" pokaže kao tačna, on će zvaničan debbi na klupi sremskomitrovačkog Radničkog imati trećeg dana meseca avgusta kada će u sremskoj ravnici gostovati novosadska Mladost GAT.

 

BONUS VIDEO: