SVE JE SPREMNO ZA SPEKTAKL: Reprezentacija stiže na "Rit Park" da uveliča najveće ostvarenje u gotovo sto godina dugoj istoriji kluba!


IZVOR: Vladimir Vorih - 17.06.2024 | 10:45


Sve je spremno za feštu kojom će se staviti tačka na aktuelnu sezonu.

Foto: FK Mladost Bukovče
SVE JE SPREMNO ZA SPEKTAKL: Reprezentacija stiže na "Rit Park" da uveliča najveće ostvarenje u gotovo sto godina dugoj istoriji kluba!

Fudbaleri Mladosti iz Bukovče iz sebe imaju više nego uspešu sezonu u okviru Međuopštinske lige Jug gde su stigli do šampionskog pehara, a samim tim i plasmana u viši takmičarski rang, Pomoravsku okružnu ligu.

 

Sastav iz Bukovče je zabeležio skor od 22 pobede, pet remija i jednog poraza, što je bilo dovoljno da "prvi preseku vrpcu" sa 12 bodova prednosti u odnosu na drugoplasiranu Šumadiju iz Trešnjevice.

Povodom ostvarenog u aktuelnoj sezoni klub se javnosti obratio saopštenjem u kojem je istovremeno najavljen predstojeći spektakl:

- Završena je još jedna sezona za naše fudbalere koji su ispisali nove stranice istorije kluba ulaskom u Okružnu ligu prvi put od osnivanja kluba starog još malo pa 100 godina - ističu iz kluba i dodaju:

Foto: FK Mladost Bukovče

Reprezentacija lige će uveličati proslavu

 

- O ovom uspehu i rezultatima poslednjih par kola i svemu što se dešavalo pisaćemo posebnu objavu, a ovu priliku koristimo da pozovemo naše navijače, prijatelje, rođake, simpatizere kluba, sve one koji su bili tu kad je bilo najteže pa sve do danas. Naše momke očekuje revijalna utakmica protiv reprezentacije lige, naime svaki klub će dati po par svojih najboljih igrača koji će poslednji put ove sezone odigrati protiv naših momaka i odigrati za prestiž. Svim klubovima i igračima želimo dobrodošlicu, a našim navijačima da dođu poslednji put u ovoj takmičarskoj sezoni na "Rit Park" i pozdrave naše igrače i podignemo zajedno šampionski pehar za sezonu 2023/24 MFL Jug. Sreda 18 časova. Vidimo se.

Potpuno je jasno da će predstojeći duel predstavljati najlepši mogući kraj najuspešnije sezone u klupskoj istoriji, a istovremeno on će biti i najava onoga što predstoji u narednoj sezoni i višem takmčarakom rangu, Pomoravskoj okružnoj ligi.

 

 

 

 

 

BONUS VIDEO: