KADA SE ŽENI GOLMAN: Originalna čestitka stigla je od klupskog ekonoma - neverovatnim gestom oduševio je sve! (FOTO)


IZVOR: Vladimir Vorih - 17.06.2024 | 14:35


Pravo slavlje je usledilo tek nakon završetka sezone.

Foto: Privatna arhiva/Nikola Josović
KADA SE ŽENI GOLMAN: Originalna čestitka stigla je od klupskog ekonoma - neverovatnim gestom oduševio je sve! (FOTO)

Fudbaleri Gruže prethodnu takmičarsku sezonu okončali su na petoj poziciji Zone Šumadijsko-raške, tako da će i naredne sezone biti deo četvrtog stepena srpskog klupskog fudala.

 

Gružanski plavo-beli su u takmičenju zabeležili skor od deset pobeda, šest remija i devet poraza što je najbolje ostvarenje ekipe u poslednje tri sezone od kako su ispali iz zapadne grupe srpskoligaškog fudbala.

Istovremeno, po okončanju borbi za bodove priređeno je i veliko slavlje, s obzirom da je golman ekipe Nikola Josović parafirao najvažniji životni ugovor. Naime, golman Gruže je letnju pauzu iskoristi da sklopi brak sa svojom izabranicom srca Tijanom Ilić, a u danu kada je priređeno veliko veselje, ekonom Gruže, popularni Laza je novopečenom bračnom paru čestitao na jedinstven način, što je i sam klub ovekovečio na svojoj zvaničnoj Instagram stranici.

On je na centru igrališta travu pokosio u obliku srca u kojima su ispisana početna slova golmana Josovića i njegove izabranice "N" i "T", što je izazvalo oduševljenje novopečenog bračnog para.

Foto: FK Gruža

Jedinstvena čestitka mladom bračnom paru - stadion FK Gruža

 

Kao što je već rečeno, ekipa Gruže je tokom prethodne sezone zabeležila zadovoljavajuće rezultate, ali svakako se svi u klubu nadaju da bi ekipa uskoro mogla i da "napadne" plasman u treći stepen srpskog klupskog fudbala u kojem su poslednji put egzistirali u sezoni 2020/21 kada su sa skorom od sedam pobeda, četiri remija i čak 23 poraza i ukupno 25 osvojenih bodova, takmičenje okončali na 16. poziciji i morali su da se spuste u niži rang srpskog klupskog fudbala u kojem iz godine u godinu beleže sve bolje rezultate,

 

BONUS VIDEO: