TITULA JE PROSLAVLJENA NA IZVANREDAN NAČIN: Klub je spreman za viši rang takmičenja!


IZVOR: Milan Đorđević - 17.06.2024 | 19:49


Povratak u okrug nakon osam godina.

Foto: FK Polet Popučke
TITULA JE PROSLAVLJENA NA IZVANREDAN NAČIN: Klub je spreman za viši rang takmičenja!

Jako zanimljivo prvenstvo Međuopštinske lige Kolubara (grupa Zapad) završeno je proteklog vikenda, do poslednjeg kola nije bilo poznato ko će se okititi titulom šampiona. U odlučujućih 90 minuta razmak između prvoplasiranog i drugoplasiranog bio je samo dva boda.

Ekipa Poleta (Popučke) je u poslednje kolo ušla liderske pozicije, i držala je sve u svojim rukama, eventulani trijumf značio bi plasman u Kolubarsku okružnu ligu. Od prvog minuta sastav iz Popučke krenuo je sa ofanzivom, hteo je da sam reši pitanje šampiona što pre, i u tome je uspeo.

Na isteku 25. minuta Željko Obradović pogodio je za vođstvo Poleta, a ubrzo je u potpunosti slomljen otpor rivala. Prvo je Stefan Mirković duplirao prednost svog tima, da bi tri minuta kasnije Luka Kojić postavio rezultat na 3:0, igrao se tada 35. minut. POGLEDAJ GALERIJU

Na isteku 41. minuta Mirković svojim drugim pogotkom uvećava prednost Poleta na 4:0. Tempo meča u drugom delu je bio dosta opušteniji, navijači su imali prilike da vide još četiri gola, po dva na obe strane terena.

U redovima Poleta u listu strelaca upisali su se rezervisti Andrija Petrović i Đorđe Marković, dok su za goste golove postigli Nikola Sandić, koji je ušao sa klupe i Bogdan Dragičević, konačnih 6:2.

Polet (Popučke) - Babajić 6:2 (4:0)

Strelci: Obradović, Mirković x2, Kojić, Marković, Petrović / Dragičević, Sandić 

Iz Poleta su nakon meča za naš portal izjavili:

- Veliki uspeh, vraćamo se u okrug nakon osam godina u nižem rangu, za početak ćemo sačekati da se slegnu utisci, a zatim ćemo krenuti da pravimo planove. Sigurno je da ćemo morati da ojačamo igrački kadar, u okrugu je mnogo jači tempo i dosta više snage će biti potrebno. Što se tiče infrastrukture, tu "nema brige", na našem stadionu se bez problema može igrati i zonski stepen takmičenja.

BONUS VIDEO: