TURBULENTNA SEZONA UZIMA SVOJ DANAK: Predsednik kluba ponudio ostavku koja je prihvaćena! Dobro poznato lice seda u užarenu fotelju!


IZVOR: Vladimir Vorih - 18.06.2024 | 11:14


Očekivano, ili ne?

Foto: FK Jedinstvo Stara Pazova
TURBULENTNA SEZONA UZIMA SVOJ DANAK: Predsednik kluba ponudio ostavku koja je prihvaćena! Dobro poznato lice seda u užarenu fotelju!

Fudbaleri staropazovačkog Jedinstva iza sebe imaju turbulentnu sezonu u okviru vojvođanske grupe srpskoligaškog fudbala koju su okončali sa skorom od osam pobeda, deset remija i 12 poraza i sa ukupno 34 osovjena boda zauzeli su tek 13. poziciju na tabeli trećeligaškog karavana.

 

Navedeno ostvarenje donelo im je selidbu u niži takmičarski rang, Vojvođansku ligu Jug nakon četiri godine egzistiranja u srpskoligaškom karavanu.

Nakon svega što se događalo u nedavno okončanoj sezoni, predsednik kluba Hrica je sa svojim saradnicima u pisanoj formi ponudio ostavku predsedniku opštine Jaroslavu Balažu koja je prihvaćena, a najviši klupski organi već su reagovali i imenovali novi Upravni odbor koji je imenovao i novog predsednika klupskog rukovodstva.

Čelnu poziciju u klubu obavljaće Danilo Delibašić poznati ugostitelj čiji sin Nikša nakon uspešnog nastupa u omladincima Čukaričkog, sada "kuca na vrata" prvog tima RFK Grafičara.

Kako su u klubu istakli, novi članovi Upravnog odbrora Fudbalskog kluba Jedinstvo iz Stare Pazove postali su Milić Stojaković, Dragan Đurić, Branko Milivojević, Sara Delibašić, Goran Jović, Bogdan Miljević, Darko Georg i Svetomir Simić.

Foto: FK Jedinstvo Stara Pazova

Kompletna sezona je stala u dve rečenice

 

Svi se nadaju da će novi ljudi u klubu doneti i novu energiju koja će vratiti staropazovčane na mapu srpskoligaških klubova u što kraćem roku.

Kako su novi članovi klupskog rukovodstva istakli primarni cilj je konsolidacija svih klupskih struktura i formiranje igračkog kadra kojem će primarni cilj biti da se što pre vrate u Srpsku ligu Vojvodina.

Da podsetimo, staropazovačko Jedinstvo je poslednji put deo četvrtog stepena takmičenja bilo u sezoni 2019/20 

 

BONUS VIDEO: