ŠUŠKA SE: On će se latiti "vrućeg krompira" - Piksijev odlazak uslovio je brzu reakciju čelnika!


IZVOR: Vladimir Vorih - 18.06.2024 | 12:25


Sezona se može smatrati tek delimično uspešnom.

Foto: Starsport
ŠUŠKA SE: On će se latiti "vrućeg krompira" - Piksijev odlazak uslovio je brzu reakciju čelnika!

Fudbaleri Šušnjara 1977 aktuelnu sezonu u okviru Beogradske zone okončali su sa skorom od 19 pobeda, šest remija i pet poraza i sa ukupno 63 osvojena boda zauzeli su treću poziciju na tabeli iza neprikosnovenih OFK Budućnosti iz Dudovice i KFK Ravne Gore Barajevo koje su obezbedile plasman u viši rang takmičenja, beogradsku grupu srpskoligaškog karavana.

 

Navedeno ostvarenje omogućilo je fudbalerima Šušnjara 1977 da kroz baraž mečeve obezbede prohodnost u treći takmičarski rang, ali do toga nije došlo, s obzirom da je ekipa Prve Iskre iz Bariča bila bolja.

Usled svega navedenog, dosadašnji trener Šušnjara 1977 Nenad Kovačević podneo je neopozivu ostavku čime je klub ostao bez šefa stručnog štaba.

Međutim, rukovodstvo kluba je brzo reagovalo i ekipu će u narednoj takmičarskoj godini, umesto popularnog Piksija Kovačevića, predvoditi Bojan Bojović, a očekuje se da navedena informacija uskoro bude i zvanično potvrđena.

Reč je o stručnjaku koji poseduje "A" trenersku licencu i koji je u prethodnom periodu radio sa omladincima lazarevačke Kolubare sa kojima je ostvario zapazene rezultate u Omladinskoj ligi Beograda.

Foto: Instagram.com/beogradski_fudbal

On menja Piksija na klupi - Bojan Bojović

 

Kako se nezvanično saznaje Šušnjar 1977 će u narednoj sezoni podmaditi ekipu, posvetiće se deci iz svoje omladinske škole sa idejom da se u dogledno vreme formira ekipa koja bi mogla da donese ekipi i plasman u viši rang takmičenja.

Da podsetimo, u ovogodišnjem baražu za popunu Srpske lige Beograd, ekipa Šušnjara je na svom terenu prvo remizirala sa Prvom Iskreom rezultatom 0:0, ali je prošlosezonski srpskoligaš u revanš meču na svom terenu slavio sa 2:0 pred oko 500 ljubitelja fudbala, a golove vredne osptanka postigli su Miloš Šarić u 33. Ameksandar Simčević u 65. minutu meča.

 

BONUS VIDEO: