SPREMA SE OZBILJAN TIM ZA NAPAD NA SAM VRH TABELE: Prošlosezonski šampiona se vraća da ponovi uspeh sa novim-starim klubom!


IZVOR: Milan Đorđević - 19.06.2024 | 07:10


Dobro poznato lice se vraća u crveno-beli dres.

Foto: Facebook.com
SPREMA SE OZBILJAN TIM ZA NAPAD NA SAM VRH TABELE: Prošlosezonski šampiona se vraća da ponovi uspeh sa novim-starim klubom!

Jako kvalitetno leto očekuje nas po pitanju dešavanja u Ravnom Selu, uprava kluba je već dogovorila novog trenera i prvo pojačanje u igračkom kadru, a izgleda da je to tek početak promocije novajlija.

Osvojila je ekipa Kulpina šampionski pehar u okviru PFL-a Sombor, ali se zbog same situacije u ligi (predsednik je podneo ostavku, a zamene za sada nema), polako osipaju redovi prvaka. Pored odlaska predsednika i trenera, krenuli su i igrači da pronalaze nove angažmane, a jedan od njih je i Strahinja Grujić (30).

Grujić je u redove Kulpina stigao početkom kalendarske godine nakon tri i po sezone provedene upravo u Ravnom Selu, gde je sada odlučio da se vrati. Proteklih šest meseci bili su jako uspešni za novog-starog fudbalera Proletera, jer je pored titule prvaka stigao i do izbora u timu polusezone. POGLEDAJ GALERIJU

Strelac pet golova i sedmostruki asistent tokom prolećnog dela prvenstva za Kulpin, za naš portal povodom povratka u Proleter izjavio je:

- Imao sam i drugih ponuda, mogao sam da odem u neki drugi klub, ali volim svoje selo i želja mi je da uđem sa Proleterom u viši rang, kao što sam to uspeo i sa Kulpinom. Poklapaju se polako mnoge kockice, mislim da ćemo imati dobar tim i sa velikim ambicijama i ozbiljnim šansama ulazimo u novu sezonu.

Proleter je dobio jednog od boljih zadnjih veznih igrača u okrugu, Strahinja je "domaći igrač", dobro zna zahteve samog kluba i period prilagođavanja će biti minimalan. Tokom prethodnih šest meseci stekao je još više igračkog iskustva na putu ka tituli, i sigurno je da će pokazati i nešto novo u Ravnom Selu. 

Pored Proletera i Kulpina, Grujić je bio i član Tatre, Krila Krajine, Srbobrana, Mladosti iz Bačkog Petrovca, Novog Sada i Hajduka iz Kule.

BONUS VIDEO: