PRVO POJAČANJE U LETNJEM PRELAZNOM ROKU: Krenulo je osvežavanje igračkog kadra na "Toyo Tires Areni"!


IZVOR: Milan Đorđević - 19.06.2024 | 16:30


Odličan defanzivac je zadužio zeleno-beli dres.

Foto: FK Inđija
PRVO POJAČANJE U LETNJEM PRELAZNOM ROKU: Krenulo je osvežavanje igračkog kadra na "Toyo Tires Areni"!

Radno je na "Toyo Tires Areni" ovih dana, odmah nakon kraja prethodne sezone krenuli su čelni ljudi kluba sa planovima za narednu takmičarsku godinu, i već su stigle prve informacije o dešavanjima u Inđiji.

Slobodan Vidović, fizioterapeut Inđije nakon šest godina odlučio je da je vreme za nove izazove, a njegovim stopama iz igračkog kadra krenuli su Dragan Radosavljević i Aleksandar Desančić.

Klub je sa velikim zadovoljstvom obavestio javnost da je Jovan Golić produžio ugovor sa nekadašnjim superligašem, i on će u naredne dve sezone voditi zeleno-bele sa klupe. Pre par sati došla je i potvrda prvog pojačanja u igračkom kadru.

Dvadesettrogodišnji defanzivac Luka Kožović prvo je letnje pojačanje kluba sa "Toyo Tires Arene", reč je o igraču koji se najbolje snalazi na mestu štopera.

Kožović je stigao iz ekipe RFK Novi Sad, čiji je bio član od leta 2023. godine, ali je proteklu takmičarsku godinu proveo kao pozajmljeni fudbaler u redovima Studentskog grada, gde je bio jedan od najbolih fudbalera kluba, i jedan od zapaženijih u Srpskoj ligi Beograd. POGLEDAJ GALERIJU

Luka je u dosadašnjoj karijeri pored Studentskog grada i RFK Novog Sada, bio i član Dunava (Stari Banovci), Sinđelića, BSK Borče i Jedinstva iz Stare Pazove. U dresu "kanarinaca" sakupio je 13 nastupa u okviru Prve lige Srbije i u tom periodu jednom se upisao u listu strelaca, dok je ukupno proveo 1063 minuta u igri.

Trener Golić dobio je mladog i iskusnog defanzivca, koji se u protekloj sezoni pokazao i dokazao u Srpskoj ligi Beograd, i sada je Kozović spreman za novo dokazivanje u okviru prvoligaškog karavana. 

U prvom kolu nove sezone sastav Inđije odmeriće snage sa prošlogodišnjim članom Super lige Srbije, ekipom Voždovca.

BONUS VIDEO: