ZABORAVITE NA EVRO 2024: Sve je spremno za spektakl - Crvena zvezda stiže na "Rosulju"!


IZVOR: Vladimir Vorih - 21.06.2024 | 12:12


Fudbalska predstava u kojoj će uživati svi ljubitelji najvažnije sporedne stvari na svetu u Vlasotincu.

Foto: FK Crvena zvezda
ZABORAVITE NA EVRO 2024: Sve je spremno za spektakl - Crvena zvezda stiže na "Rosulju"!

Fudbaleri Vlasine iz Vlasotnica prethodnu takmičarsku 2023/24 godinu okončali su na 11. poziciji istočne grupe srpskoligaškog karavana sa ukupno 39 osvojenih bodova.

 

Vlasotinčani su zabeležili skor od 11 pobeda, šest remija i 13 poraza, ali svakako je ostvarenje mogl obiti i daleko bolje da ekipa u posladnja dva prvenstvena duela nije zabeležila isto toliko neupsha.

Prvo su plavo-beli na gostovanju u Kladovu poraženi od ekipe Đerdapa rezultatom 2:3, da bi na oproštaju od svojih vernih navijača minimalnim rezultatom 0:1 izgubili i od kruševačkog Jedinstva 1936, a upravo sa pobedama u navedena dva meča Vlasotinčani bi bili plasirani u gornjem domu srpskoligaškog društva.

I pored činjenice da su oči fudbalske i sportske javnosti usmerene ka Evropskom prvenstvu u Nemačkoj gde je naš nacionalni tim do sada poražen od Engleza (0:1), da bi sa izabranom selekcijom Slovenije remizirao 1:1, fudbalska Srbija će u subotu 22. juna sa velikom pažnjom gledati ka gradu na obali reke Vlasine.

Naime, u Vlasotincu će se održati istinski sportski spektakl u kojem će veterani domaće ekipe ugostiti veterane Crvene zvezde, a tim povodom iz kluba su se oglasili kratkim saopštenjem:

- Sa zadovoljstvom želimo da najavimo prijateljsku utakmicu između veterana FK Vlasina i veterana FK Crvena zvezda. Ovaj događaj predstavlja izvanrednu priliku za ljubitelje fudbala da vide legende oba kluba na terenu i uživaju u vrhunskom fudbalu. Pozivamo sve ljubitelje fudbala i navijače oba kluba da prisustvuju ovom jedinstvenom sportskom događaju i uživaju u prijateljskoj atmosferi. Vidimo se na stadionu.

Foto: FK Vlasina

Spektakl u Vlasotincu

 

- Prijateljska utakmica veterana:

Vlasina (Vlasotince) - Crvena zvezda (Beograd)

Stadion: "Rosulja", Vlasotince

Datum: Subota, 22. jun

Početak: 17.30 časova

Nakon meča svakako će uslediti i "treće poluvreme" koje tokom ovakvih okupljanja, možda ima i najveći značaj za sve aktere.

 

BONUS VIDEO: