OVO NIJE BOMBA, OVO JE DETONACIJA: Nova uprava nastavlja da jača igrački kadar za predstojeću sezonu!


IZVOR: Milan Đorđević - 01.07.2024 | 12:00


Strašno pojačanje!

Foto: FK Potisje Knićanin
OVO NIJE BOMBA, OVO JE DETONACIJA: Nova uprava nastavlja da jača igrački kadar za predstojeću sezonu!

Leto velikih promena je već u toku u redovima Potisja iz Knićanina, iako je prelazni rok zvanično počeo pre par dana, veliki posao je završila uprava kluba.

Veliki posao završen je dogovorenom saradnjom sa novim trenerom, Jovanom Radivojevićem, a isto se može reći i za dolazak golmana, Filipa Majora, koji je takođe stigao iz Titela, baš kao i novi šef stručnog štaba Potisja, Radivojević. 

Dugi i teški pregovori urodili su plodom, ruka je pružena Jovanu Radivojeviću, koji će biti trener Potisja u predstojećoj sezoni. Sada već bivši trener Titela je u dogovoru sa upravom krenuo u jačanje igračkog kadra, i već je promovisan prvi novajlija.

U toku jučerašnjeg dana stigla je potvrda verovatno najvećeg pojačanja u istoriji kluba i lige. Branislav Šer (25) novi je fudbaler Potisja, on je stigao direktno iz Prve lige Bosne i Hercegovine.

Foto: FK Potisje Knićanin

Nastavlja se jačanje igračkog kadra

Branislav Šer, momak rodom iz Titela, započeo je karijeru u mlađim kategorijama u svom mestu, da bi kao jedan od najvećih talenata već sa 20 godina igrao za Jedinstvo iz Brčkog, zatim Bratstvo iz Gračanice, Zvijezdu iz Gradačca i ponovo Bratstvo. 

Kao standardni igrač u ekipi u sezoni 22/23 završava svoju priču u bosanskohercegovačkom fudbalu i rešava da se vrati u svoje selo. Naravno, mnogo klubova je odmah pokušalo da dovede ovog brzonogog majstora, ali je uprava Potisja reagovala pravovremeno i on se ipak odlučio za tim iz Knićanina, za saradnju sa šefom Radivojevićem, sa kojim ima poseban odnos, i da, zajedno sa novim saigračima, uvede Knićanin u viši rang.

Bane je u mlađim kategorijama igrao kao napadač, ali se odlično snalazi i na pozicijama uz desnu aut liniju (bek, krilo), ipak videćemo na kojoj poziciji ga šef Radivojević vidi. 
Ono što ga krasi je brzina, dobar pregled igre, udarac glavom, kao i odlična završnica.
U svakom slučaju, igrač je koji može mnogo da donese timu i sigurno je neko od koga se mnogo očekuje.

Na predstavljanju Bane je izjavio da želi da priča na terenu, veoma je motivisan da ispuni zacrtane ciljeve i daće sve od sebe da ostvari ono što se od njega očekuje.

BONUS VIDEO: