TRENUTNO SU AKTIVNI ODLASCI: Uprava vredno radi na jačanju igračkog kadra - uskoro promocija novajlija!


IZVOR: Milan Đorđević - 01.07.2024 | 19:18


Pored igrača, stići će i novi trener.

Foto: FK Junior Novo Naselje
TRENUTNO SU AKTIVNI ODLASCI: Uprava vredno radi na jačanju igračkog kadra - uskoro promocija novajlija!

Velike stvari desile su se u poslednje dve godine u Novom Naselju, malo ko je očekivao da će ekipa Juniora u dve uzastopne sezone osvojiti šampionski pehar, i da će izboriti plasman u zonski stepen takmičenja.

Predsednik Juniora, Goran Ćosić najavio je da klub ne planira da ima epizodnu ulogu u višem rangu, već da će pokušati da se izbori za plasman u gornji deo tabele i potencijalnu novu promenu stepena takmičenja. Najavljene su i određene promene u igračkom kadru, o kojima je klub i zvanično obavestio svoje simpatizere u prethodnih par dana.

Dejan Vićentijević proveo je godinu dana u Novom Naselju, i za kratko vreme postao je miljenik navijača. Dominirao je na golu u pohodu na šampionski pehar, ali će zbog fakultetskih obaveza biti sprečen da pomogne timu u zonskom stepenu takmičenja.

U protekloj sezoni po levoj strani terena jako bitnu ulogu imao je Aleksandar Jovanović, ali je sada doneo odluku da je zona za njega ipak previliki zalogaj, i da je pametnije da njegovo mesto prepusti nekome ko je spreman za izazove u višem rangu. 

Foto: FK Junior Novo Naselje

Velike promene u Novom Naselju

Opremu Juniora u zoni neće nositi ni Branko Đurđević, jedan od rekordera po broju nastupa za klub iz Novog Naselja. Odlučio je iskusni napadač da promeni svoj "posao", on će od predstojeće sezone biti zadužen za školu fudbala koja se odvija unutar Juniora.

Pored promena u igračkom kadru, došlo je do rastanka i sa dosadašnjim trenerom. Bratislav Radenković odlučio je da stavi tačku na svoj rad u seniorskom timu kluba iz Novog Naselja. Pored njega klub je objavio i daje Miroslav Mitrović, koji je bio igrač, ali je imao i trenerski udeo, takođe odlučio da je vreme za rastanak. 

Za dve godine na klupi Juniora, Radenković je uspeo da izbori dve uzastopne promocije u viši rang, i upravi kluba će biti jako teško da pronađe zamenu za trenera koji je postavio lestvicu uspeha jako visoko. 

U narednim danima se mogu očekivati novosti povodom dolazaka u Novo Naselje, kako igrača, tako i trenera.

BONUS VIDEO: