POTVRĐENA JE SARADNJA: Trener sa prezimenom koje je dobro poznato navijačima Partizana stigao je u Zavlaku!


IZVOR: Milan Đorđević - 02.07.2024 | 13:28


Vreme je za nove izazove.

Foto: FK Jedinstvo Zavlaka
POTVRĐENA JE SARADNJA: Trener sa prezimenom koje je dobro poznato navijačima Partizana stigao je u Zavlaku!

Vratio se tim iz Zavlake nakon osam godina u Mačvansku okružnu ligu i u povratničkoj sezoni nije razočarao. Sastav Jedinstva je sezonu završio na trećoj poziciji na tabeli. 

Četiri boda minusa imao je klub iz Zavlake u odnosu na prvaka i novog člana zonskog stepena takmičenja, fudbaleri Jedinstva zabeležili su učinak od 14 trijumfa, osam remija i šest poraza, ali to nije bilo dovoljno za šampionski pehar. 

Imajući u vidu da je tim iz Zavlake imao status novajlije u okružnoj ligi, zabeleženi plasman je veliki uspeh, ali je isto tako ciljan i sam vrh, odnosno nova promena ranga. 

Pred sam kraj nedavno završenog prvenstva Slaviša Radivojević je podneo ostavku na mesto trenera. On je svoju odluku obrazložio time da želi više vremena da provede sa porodicom, a isto tako želi i da unapredi svoj trenerski nivo, odnosno da nastavi sa edukacijom.

Imajući u vidu da se bliži početak priprema za predstojeću sezonu, čelni ljudi Jedinstva bacili su se u potragu za rešenjim za upražnjenju klupu u Zavlaci i ubrzo je stigla i potvrda novog šefa stručnog štaba.

Foto: FK Jedinstvo Zavlaka

Kojić na novom angažmanu

Dragan Kojić (59) rukovao se sa čelnim ljudima Jedinstva i sklopljen je dogovor povodom njegovog angažmana na mesto trenera. Iz Zavlake su zanimljivom objavom potvrdili ime novog trenera:

- "Vratile se laste s juga, zlato se kraj Jadra prosu", reči su izmenjene pesme poznatog umetnika. Isto ime i prezime, čak i nadimak, seda na užarenu klupu ligaša. Dame i gospodo, uprava nije na Mikonosu (još uvek), nego radi. Novi šef stručnog štaba je Dragan Kojić, o kojem ne treba previše trošiti reči. 

Kojić je u igračkoj karijeri bio golman, nastupao je za Loznicu, Borac iz Lešnice, Slogu iz Lipničkog Šora, Luk Voćnjak.. Kroz trenersku karijeru Dragan je vodio Loznicu, Jadar iz Stupnice u najslavnijim danima, a poslednji angažman imao je u Antimonu iz Zajače, gde je proveo proteklu takmičarsku godinu.

BONUS VIDEO: