POSTAVLJAJU SE TEMELJI MOĆNE EKIPE: On će biti uzdanica kluba u budućnosti - rasni golgeter je stavio paraf na ugovor!


IZVOR: Vladimir Vorih - 04.07.2024 | 08:25


U Inđiji ozbiljno razmišljaju i o predstojećim godinama.

Foto: FK Inđija Toyo Tires
POSTAVLJAJU SE TEMELJI MOĆNE EKIPE: On će biti uzdanica kluba u budućnosti - rasni golgeter je stavio paraf na ugovor!

Fudbaleri Inđije Toyo Tires prethodnu takmičarsku 2023/24 godinu okončali su na trećoj poziciji Prve lige Srbije, što im je omogućilo da se kroz baraž dvomeč bore za plasman u elitni rang srpskog klupskog fudbala.

 

Međutim, zeleno-beli su poklekli na poslednjoj stepenici. U duelima protiv pančevačkog Železničara pretrpeli su dva poraza rezultatim 1:2 i 0:2, tako da će i od naredne jeseni morati da krenu u žetvu prvoligaških bodova, a prva prepreka na tom putu biće im nekadašnji superligaš, beogradski Voždovac sa kojim će se sastati na "Krovu" trećeg dana meseca avgusta.

I dok se fudbaleri Inđije Toyo Tires uveliko pripremaju za ponovni start u drugom stepenu srpskog klupskog fudbala, agilno rukovodstvo uveliko radi i na jačanju omladinske selekcije od koje se očekuje da u narednom periodu stvara buduće zvezde seniorskog sastava.

Novi član zeleno-belih ovog leta postao je Milorad Avramović.

Reč je o mladom fudbaleru koji na "Toyo Tires Arenu" stiže iz redova novopazovačkog Radničkog. Ima 16 godina i prethodne sezone je u dresu Radničkog iz Nove Pazove u okviru Druge kadetske lige Vojvodina zabeležio 20 nastupa i bio strelac 15 pogodaka.

 

 

Takođe se mora istaći da je tokom takmičarske 2023/24 godine šest puta poneo dres omladinskog sastava, a bio je i dva puta na terenu u opremi seniorske ekipe novopazovačkog Radničkog, gde je u četvrtom rangu srpskog klupskog fudbala na terenu proveo ukupno 73 minuta.

Od mladog fudbalera se očekuje da će i u zeleno-belom dresu nastaviti svoj napredak i da će u godinama pred nama postati jedna od uzdanica, avi se nadaju superligaškog sastava iz Inđije.

Podsetićemo samo da su omladinci Inđije Toyo Tires prethodnu sezonu u okviru Omladinske lige Vojvodina okončali na četvrtoj poziciji sa skorom od 16 pobeda, devet remija i osam poraza i ukupno 57 osvojenih bodova.

Navedenim ostvarenjem nisu mogli da se uključe u borbu za šampionski pehar, s obzirom da je lider, TSC iz Bačke Topole stigao do pehara sa čak 28 bodova više, a ipred Inđije Toyo Tires na tabeli su bili i novosadske Vojvodina, kao i petrovaradinski ODR.

 

BONUS VIDEO: