UČINAK KOJI ĆE PRIVUĆI KLUBOVE: Na 11 utakmica Milivojević je učestvovao u 19 golova - sada je slobodan u izboru nove sredine!


IZVOR: Milan Đorđević - 04.07.2024 | 16:32


Klubovi, navalite!

Foto: Privatna arhiva Malena Milivojevića
UČINAK KOJI ĆE PRIVUĆI KLUBOVE: Na 11 utakmica Milivojević je učestvovao u 19 golova - sada je slobodan u izboru nove sredine!

Protekle zime Dunavac iz Grocke odradio je odličan posao tokom prelaznog roka, tim je ojačan odličnim fudbalerima, što se videlo i tokom prolećnog učinka.

Tim iz Grocke je tokom proleća zabeležio učinak od deset trijumfa, dva remija i jednog poraza, što je bilo dovoljno za ukupni plasman na treće mesto na tabeli. Šest bodova nedostajalo je klubu da stigne do pozicije koja vodi u baraž za viši rang, dok je lider "pobegao" devet bodova.

Jedan od zimskih novajlija koji se posebno istakao tokom proleća jeste Malen Milivojević, koji je na na 11 utakmica postigao 12 golova, dok je čak sedam puta bio asistent kod promene rezultata na semaforu.

Milivojević je u karijeri nastupao za veliki broj klubova, između ostalog bio je član Šumadije (Šopić), Rušnja, Šumadije (Jagnjilo), Napretka iz Markovca, OFK Mladenovca, OFK Aranđelovca..  

I pored odličnog individualnog, ali i klupskog učinka, Milivojević je odlučio da je došlo vreme za promenu sredine, pa je iz kluba zatražio čiste papire. Sada je na njemu da donese odluku povodom novog kluba.

POGLEDAJ GALERIJU

Milivojević je za naš portal povodom rastanka sa timom iz Grocke poručio:

- Iza mene je odlična polusezona, međutim i pored odličnih partija kako mojih, tako i celog tima, nismo uspeli da stignemo do mesta koje vodi u viši rang takmičenja. Hteo bih da se zahvalim svojim mojim sada već bivšim saigračima, kao i svim članovima kluba na odnosu u proteklih šest meseci. Nadam se da će Dunavac uspeti da se izbori za viši rang u predstojećoj sezoni.

Kako je Malen rekao za naš portal, trenutno vaga između 4-5 ponuda, tri su iz istog ranga takmičenja, dok su dva poziva iz višeg stepena takmičenja. Sigurno je da će klub u koji Milivojević ode dobiti napadača koji je spreman da isporuči golove na traci.

BONUS VIDEO: