POSLE KRAĆE PAUZE, VREME JE ZA NOVE POBEDE: U toku je veliki projekat koji će rešiti "problem" budućih generacija!


IZVOR: Milan Đorđević - 05.07.2024 | 14:00


Radno od samog starta.

Foto: FK Ševac Kusić
POSLE KRAĆE PAUZE, VREME JE ZA NOVE POBEDE: U toku je veliki projekat koji će rešiti "problem" budućih generacija!

Plasirao se tim iz Kusića nakon dužeg vremena prošle sezone u Područnu fudbalsku ligu, i u istoj je rezultatima u nedavno završenoj takmičarskoj godini uspeo da se zadrži.

Nakon zasluženog odmora krenule su klupske aktivnosti, održana je redovna sednica upravnog odbora FK Ševac za narednu sezonu, nakon koje je sastav ostao nepromenjen.

Upravni odmor za narednu godinu brojaće osam članova, Veroljub Branisavljević (predsednik), Bojan Mitrović (potpredsednik), Živa Petrović (sekretar), Srđan Petković (kordinator sportskog sektora), Saša Bogubija (blagajnik), Nikola Marković, Nenad Munćan i Darko Stanojev.  

Uz upravni odbor uvek stoje navijači i prijatelji kluba, koji su uvek bili tu kako se održavaju akvitnosti oko kluba na gotovo svim poljima. 

Što se tiče mesta trenera, situacija nije promenjena, Nenad Ilić - Gudelj ostaje na kormilo tima nakon odlične polusezone. Izmena u igračkom kadru je bilo, ali sve u klubu raduje činjenica da je okosnica ekipe ostala na okupu, da su igrači prepoznali da su u zdravoj sportskoj sredini i da ne planiraju promenu. POGLEDAJ GALERIJU

Što se tiče odlazaka, za sada su Dušan Mitkovski, MIhajlo Jankov, Nikola Svilarević i Jovan Borić napustili Kusić. Za sada je jedini letnji novajlija Leonardo Bekirovski, koji stiže iz Bele Crkve. U narednim danima se mogu očekivati potvrde novih pojačanja, ali dok se zvanično sve ne završi neće biti objave. 

Trenutno se u klubu dešava možda i najveća stvar u istoriji kluba, a to je zalivni sistem terena. Rešili su čelni ljudi Ševaca da dovedu uslove na najviši mogući nivo, i sigurno je da će izradom ovog sistema biti rešen veliki problem za buduće generacije. 

BONUS VIDEO: