ISKUSNI TRENER PROMOVISAN U KLUBU: Veliko iskustvo sakupio je Golubović u proteklih par godina!


IZVOR: Milan Đorđević - 06.07.2024 | 09:19


Odličan posao čelnih ljudi.

Foto: FK Malošište
ISKUSNI TRENER PROMOVISAN U KLUBU: Veliko iskustvo sakupio je Golubović u proteklih par godina!

Pokušala je ekipa Malošišta da se ekspresno vrati prošle sezone u zonski rang takmičenja, ali joj to nije pošlo za rukom, pa će se tim i u predstojećoj takmičarskoj godini takmičiti u okviru Nišavske okružne lige.

Sedam vezanih sezona igrala se zona u Malošištu, međutim taj niz je prošle sezone prekinut. Cilj svih u klubu je da se što pre izboru povratak u Zonu Centar, i s tim u vezi se vuku potezi u aktuelnom prelaznom roku.

Napad Malošišta osvežen je dolaskom iskusnog Žarka Cvetkovića (42), reč je o fudbaleru koji je proteklih pet godina bio član Naših Krila iz Belotinca. Drugi letnji novajlija je dvadesetsedmogodišnji Nikola Đorđević, koji je protekle dve godine branio boje Mekiša u istoj ligi u kojoj će se takmičiti i u novoj sezoni.  

Sada je iz kluba stigla potvrda povodom angažovanja trenera za predstojeću sezonu.

Dogoovrena je saradnja sa trenerom koji je protekle jeseni predvodio tim iz Belotinca u zonskom stepenu takmičenja, reč je o Ivanu Goluboviću (48).

Foto: FK Malošište

Golubović na novom zadatku

Golubović je na klupi Naših Krila bio nepune tri godine, pre toga od svežijih angažmana imao je Radnički 1936 Trupale i OFK Niš. Predvodio je mnoge klubove iz okoline, i možemo slobodno reći da je Ivan iskusan trener koji tačno zna šta želi na terenu od igrača.

Pored trenera, stigla je i potvrda da je klub angažovao mladog i talentovanog golmana, Petar Jovanović je stigao iz ekipa Orljane i predstavljaće ozbiljnu opcij na poziciji "jedinice" za novu sezonu.

BONUS VIDEO: