PLOD USPEŠNE SARADNJE: Ozbiljni infrastrukturni radovi spremni su za ovu godinu!


IZVOR: Milan Đorđević - 06.07.2024 | 12:35


"Veliki pomažu malima" i obrnuto.

Foto: FK Luk Voćnjak
PLOD USPEŠNE SARADNJE: Ozbiljni infrastrukturni radovi spremni su za ovu godinu!

Igra se u Voćnjaku protekle tri sezone fudbal "vredan" Međuopštinske lige Jadar, a po svemu prikazanom u tom periodu, sportski kolektiv Luka je rastao iz dana u dan.

Ozbiljno se radi na gotovo svim nivoima, Miroslav Popović je mnogima u okolini poznat kao "alfa i omega" kluba, međutim on je tu sa primarnom ulogom sportskog direktora, ali je spreman da pomogne i u svim ostalim poslovima.

Odličnu saradnju klub iz Voćnjaka ima sa aktuelnom članom Srpske lige Zapad, ekipom Loznice, i već su u par navrata izlazili u susret jedni drugima. Aktuelni srpskoligaš je u nekoliko termina i trenirao na terenu Luk-a.

Nakon dolaska Željka Markovića na mesto predsednika Loznice, saradnja sa Lukom je dostigla i neki novi nivo. Dešavalo se da se fudbaleri sa slabijom minutažom, koji su mlađi, šalju u Voćnjak na "kaljenje", i to je u pojedinim situacijama bilo plodonosno kako za oba kluba, tako i za igrača.

POGLEDAJ GALERIJU

Sada je potvrđeno iz kluba da su krenuli radovi na ugradnji sistema za zalivanje, a veliki udeo u ovoj akciji ima sam fudbalski klub Loznica, na čelu sa predsednikom Markovićem.

Kontaktirali smo Popovića, koji nam je direktno sa terena u Voćnjaku izneo svoje utiske povodom najnovije akcije:

- Imamo izvanrednu saradnju sa Loznicom, gospodin Željko Marković je uvek tu za nas, kao i mi za njega naravno. Za njih je naš teren "druga kuća", tu smo da pomognemo sve što možemo, a kao plod ove saradanje stižu upravo i trenutni radovi na terenu. Ovim zalivnim sistemom teren će biti u dosta boljem stanju, i samim tim će uslovi biti bolji za sve. Kao što znate, prošle godine odradili smo tribinu u dužini od 66 metara, postavljene su i stolice. Što se tiče predstojećih radova, planiramo da pord sistema za navodnajvanje, sredimo i gostujuće svlačionice koje nisu u najboljem stanju.

BONUS VIDEO: