MANOJLOVIĆ JE SPREMAN DA NAPOKON ZAIGRA ZA SVOJE SELO: Njegov dolazak će dosta značiti saigračima!


IZVOR: Milan Đorđević - 06.07.2024 | 13:05


Treći novajlija.

Foto: FK Sloboda Šašinci
MANOJLOVIĆ JE SPREMAN DA NAPOKON ZAIGRA ZA SVOJE SELO: Njegov dolazak će dosta značiti saigračima!

Plasman na pretposlednje mesto na tabeli doveo je do toga da se u redovima Slobode (Šašinci) ozbiljno prione na posao povodom predstojeće sezone.

Uprava kluba je od samog starta letnjeg prelaznog roka odredila pozicije na kojima treba ojačati tim, i krenula je u potragu za igračima određenog profila.

Prelazni rok u Slobodi otvorio je Vukašin Nedeljković (17) koji dolazi iz redova Radničkog iz Sremske Mitrovice. Nakon njega potvrđen je i dolazak jođ jednog mladog i perspektivnog fudbalera, reč je o Bojanu Popoviću, koji igra na poziciji štopera. 

Dogovoren je još jedan dolazak, treći od starta letnjeg prelaznog roka. Još jedno dete kluba se vraća u dobro poznatu sredinu, reč je o malo iskusnijem igraču. Savo Manojlović (1998. godište) zadužio je opremu Slobode.

Foto: FK Sloboda Šašinci

Treći dolazak je potvrđen

Manojlović prvi put u svojoj fudbalskoj karijeri oblači dres kluba iz sela u kojem je odrastao. U protekloj sezoni Savo je bio član Planinca iz Ležimira, i tom prilikom je igrao i protiv Slobode, čije će boje braniti u novoj sezoni.

U dosadašnjoj karijeri ovaj fudbaler je pored Lećimira igrao i za Sovljak, dok je u mlađim kategorijama nastupao za Srem i Radnički iz Sremske Mitrovice i Podrinje iz Mačvanske Mitrovice. 

Manojlović se najbolje snalazi na poziciji desnog beka, što mu je i primarno mesto na terenu, ali mu nije strano obavljanje i drugih defanzivnih zadataka na terenu.

Kako se iz kluba može čuti, do kraja današnjeg dana se očekuje i potvrda još jednog novajlije. Između Slobode i igrača je sve dogovoreno, samo je ostalo da se završe papiri koji će biti uskoro gotovi.

BONUS VIDEO: