PRESEDAN U BLISKOJ BUDUĆNOSTI: Trener Radivojević je iznenadio igrače i navijače!


IZVOR: Milan Đorđević - 06.07.2024 | 16:00


Ovako se to radi!

Foto: FK Potisje Knićanin
PRESEDAN U BLISKOJ BUDUĆNOSTI: Trener Radivojević je iznenadio igrače i navijače!

Leto velikih promena trenutno se odvija u Knićaninu, a tek je početak istog, barem što se tiče transfer perioda i igračkog kadra.

Od kraja protekle sezone pa do danas dosta novih stvari je zvanično potvrđeno iz kluba. Miloš Jović je stigao na mesto predsednika, zatim je nakon dugih i napornih pregovora dogovorena saradnja Jovanom Radivojevićem, koji će prevoditi tim sa klupe.

Što se tiče igračkog kadra, zajedno sa Radivojevićem iz Titela stigao je golman Jovan Major, koji je planiran da predstavlja dugoročno rešenje na pozicija koja je u proteklom periodu bila "škakljiva" u Knićaninu. Nakon toga dogovorena je i saradnja sa Branislavom Šerom, koji će predstavljati ogromno pojačanje za izazove u novoj sezoni.

Imajući u vidu da se klub ozbiljno sprema za novu sezonu i da su ciljevi najveći mogući, napravljen je presedan po pitanju početka priprema, i kako se može čuti iz Potisja, niakd ranije iste nisu počele.

Foto: FK Potisje Knićanin

Sutra fudbaleri Potisja pale motore

Šef Radivojević zakazao je prozivku igrača za nedelju, 7. jul (sutra). Ista će biti održana na stadionu u Knićaninu sa početkom od 18 časova i 30 minuta. Očekuje se dolazak velikog broja igrača, kao i novajlija, ali i članova uprave.

Trenutni je primarni cilj u redovima Potisja da se ekipa što bolje pripremi za predstojeću sezonu, a zatim će se kako krenu takmičarske utakmice praviti i dalji planovi. Svakako da su ambicije najviše moguće, ali su svi svesni u klubu da ne treba preterano žuriti, već da se ide iz utakmice u utakmicu.

Prošle sezone prvenstvo A lige FS grada Zrenjanina startovalo je 20. avgusta, pa se očekuje da u sličnom periodu čelni ljudi saveza zakažu i start predstojeće takmičarske godine.

BONUS VIDEO: