REPREZENTATIVAC U ČOKI: Euforija kod navijača dostiže vrhunac!


IZVOR: Milan Đorđević - 06.07.2024 | 18:10


Potvrdio je i predsednik kluba da je saradna dogovorena!

Foto: FK Čoka
REPREZENTATIVAC U ČOKI: Euforija kod navijača dostiže vrhunac!

Nakon osam godina ekipa Čoke se u prošloj sezoni vratila u PFL Subotice, i u povratničkoj sezoni tim je pokazao da će u predstojećim godinama biti ozbiljan protivnik svima u ligi.

Sastav Čoke je prošlu sezonu završio na četvrtoj poziciji sa učinkom od 16 trijumfa, tri remija i 11 poraza, uz gol razliku 63:48. Sve to je bilo dovoljno za bodovni saldo na koti 51, što je četiri manje u odnosu na trećeplasirani klub u ligi.

Uprava kluba je krenula sa jačanjem igračkog kadra, i za prvog letnjog novajliju se slobodno može reći da je prava "transfer bomba".

Sedamanestogodišnji Veljko Rapaić prvi je letnji novajlija u opremi Čoke. Reč je o fudbaleru koji je iz Subotice, gde je prošao mlađe kategorije Sprataka, kasnije je nastupao i u TSC-u iz Bačke Topole. POGLEDAJ GALERIJU

Prvi čovek Čoke, Rastko Erić je za naš portal povodom prvog letnjeg transfera poručio:

- Veljko je tip igrača koji nam je bio potreban, bio nam je želja još zimus, a sada se ostvarilo. Imamo još nekoliko igrača koji su postigli dogovor sa klubom, to ćemo objaviti u narednih nekoliko dana. Planiramo da napravimo još bolji rezultat u sledećoj sezoni! 

Prve seniorske minute Rapaić je sakupio u redovima Solida, dok je proteklu takmičarsku godinu proveo u Kelebijskoj šumi, gde je imao dosta ozbiljniju ulogu u seniroskom fudbalu. Veljko je takođe i član futstal ekipe "Full Feel", a aktivni je i član reprezentacije Srbije do 19 godina u futsalu.

Iz kluba je takođe potvrđeno da su već dogovorene četiri pripremne utakmice, Tiszasziget (Mađarska), Mladost Turija, Napredak Banatska Topola i ŽAK Kikinda će biti rivali koji su ozvaničeni.

BONUS VIDEO: