UPRAVA JE KRENULA SA JAČANJEM IGRAČKOG KADRA: Očekuje se jako zanimljiv prelazni rok!


IZVOR: Milan Đorđević - 06.07.2024 | 19:30


Sprema se tim za viši rang.

Foto: FK Banatul Lokve
UPRAVA JE KRENULA SA JAČANJEM IGRAČKOG KADRA: Očekuje se jako zanimljiv prelazni rok!

Fudbalski klub Banatul Lokve osnovan je 2020. godine, protekle sezone zabeleženi su odlični rezultati i izboren je plasman u PFL Pančevo. Za samo četiri godine ekipa je uspela da puta da promeni rang takmičenja.

Krajem meseca maja održana je izborna skupština u klubu, međutim ista je završena potvrdom mandata već aktuelnih članova, uz par "pojačanja". Predsednik Tapalaga je dobio novi četvorogodišnji mandat. 

Imajući u vidu da je skupština završena, donete su odluke, došlo je vreme da se svi bace na problematiku povodom aktuelnog letnjeg prelaznog roka i jačanja igračkog kadra.

Mlada nada Alibunarskog fudbala, Petar Rusimović (2006. godište), kao i već iskusni Dalibor Laka (1997. godište), zvanično su potpisali za Banatul. Rusimović dolazi iz Budućnosti iz Alibunara i donosi sa sobom mladalačku energiju i veliki potencijal. Njegov talenat i posvećenost fudbalu sigurno će doprineti daljem napretku ekipe.

Foto: FK Banatul Lokve

Prve letnje novajlije

S druge strane, Dalibor Laka, koji dolazi iz Proleter iz Banatskog Karlovca, već je dobro poznat po svojim fudbalskim sposobnostima i iskustvu. Njegovo prisustvo na terenu biće od velikog značaja za stabilnost igre Banatula i mentorstvo mlađim igračima.

Iz kluba je povodom prvih dolazaka stigla sledeća poruka:

- Verujemo da će ova pojačanja biti ključna za ostvarivanje naših ciljeva u predstojećoj sezoni. Radujemo se što su Pera i Dado postali deo naše fudbalske porodice i želimo im puno uspeha u dresu našeg kluba.

Kako se može čuti iz kluba, ubrzo se mogu očekivati promocije još par igrača, koji su već dogovorili saradnju sa Banatulom, ali se sada čeka papirološka procedura.

BONUS VIDEO: