ŠAMPION NE SEDI SKRŠTENIH RUKU: Transfer bomba stiže iz Kazahstana! Nova titula je primarni cilj! (FOTO GALERIJA)


IZVOR: Vladimir Vorih - 07.07.2024 | 12:10


Iz dana u dan, sve su jači.

Foto: Starsport
ŠAMPION NE SEDI SKRŠTENIH RUKU: Transfer bomba stiže iz Kazahstana! Nova titula je primarni cilj! (FOTO GALERIJA)

Fudbaleri inđijskog Železničara prethodnu takmičarsku 2023/24 godinu okončali su na prvoj poziciji vojvođanske grupe srpskoligaškog fudbala, ali im titula, usled administrativnih grešaka, nije donela i prohodnost ka Prvoj ligi Srbije.

 

Umesto "inđisjke dizelke", priliku da zaigraju u drugom stepenu srpskog klupskog fudbala dobio je GFK Sloven iz Rume, ali u redovima Železničara žele već u narednoj sezoni da isprave sve načinjene greške i da se plavo-beli konačno odmere u prvoligaškoj konkurenciji.

Kako bi navedene ciljeve i ostvarili, rukovodstvo Železničara je izuzetno aktivno u letnjem prelaznom roku, a prava bomba je već detonirana.

Naime, novi član inđijskog Železničara postao je Srđan Dimitrov.

Reč je o iskusnom tridesetjednogodišnjem ofanzivnom veznom fudbaleru koji u Inđiju stiže iz Kazahstana gde je u prethodnih godinu i po dana nosio dres ekipe Okžetpesa iz Kokčetava grada na severu zemlje.

Treba napomenuti da Dimitrov iza sebe ima bogato internacionalno iskustvo nastupajući na Malti (Birkikara), Letoniji (RFS Riga), Tajlandu (Ubon junajted), Mađarskoj (MTK Budimpešta) i već pomenutom Kazahstanu. POGLEDAJ GALERIJU

 

- Srđan Dimitrov:

Datum rođenja: 28. jula 1992. godine

Mesto rođenja: Novi Sad

Pozicija u timu: ofanzivni vezni

Igračka karijera: Inđija (Inđija), Napredak (Kruševac), Birkikara (Malta), RFS Riga (Letonija), Ubon junajted (Tajland), MTK Budimpešta (Mađarska), Mladost GAT (Novi Sad), Okžetpes (Kazahstan)

Treba takođe i podsetiti da je Srđan Dimitrov bio pozivan i u U-21 reprezentaciju Srbije, ali nije zabeležio niti jedan nastup u dresu sa nacionalnim grbom.

Svakako se očekuje da iskusni fudbaler svojim znanjem pomogne "inđijskoj dizelki" da i u narednoj sezoni stigne do vrha trećeligaškog takmičenja, što svakako neće biti ni malo lako, s obzirom da će velikog konkurenta imati u ekipi RFK Novi Sad 1921 koja se vraća u srpskoligašku konkurenciju.

 

BONUS VIDEO: